«Κανένα θέμα διορισμού υπηρεσιακού ΥΠΕΣ για Κυβέρνηση»

Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα διορισμού υπηρεσιακού ΥΠΕΣ, εν όψει των Προεδρικών Εκλογών στις 28 Ιανουαρίου, ξεκαθαρίζει ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Μιχάλης Σοφοκλέους.

Τη διεξαγωγή των εκλογών, διευκρινίζει σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο κος Σοφοκλέους, την κάνει ο Έφορος Εκλογών. Οι Υπουργοί είναι πολιτικό προσωπικό, διορίζονται για να εφαρμόζουν την πολιτική του Προέδρου της

Δημοκρατίας, να την υπερασπίζονται, να την εξηγούν και να τη συνδιαμορφώνουν.

Προεκλογική κόντρα στο ΣΙΓΜΑ για αίτημα παραίτησης Πετρίδη

Θα ήταν φτώχεια δημοκρατική, υποδεικνύει, αν κρύβονταν οι Υπουργοί σε μια προεκλογική εκστρατεία μιας κυβέρνησης, που θέλει να συνεχίσει το έργο της.

Αμφισβητεί κάποιος το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας στην Κύπρο το 2018, διερωτάται ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Επειδή ορισμένοι δεν μπορούν να επικρίνουν το έργο των Υπουργών και της κυβέρνησης, προσπαθούν, υποστηρίζει, να μας δολοφονήσουν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά δεν θα τους κάνουμε το χατίρι.

Συζητάμε περί όνου σκιάς, τόνισε ο κ. Σοφοκλέους, ενώ υπάρχουν σοβαρά θέματα, που συνιστούν βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας και τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας, όπως η εξαγορά υποψηφίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα