Καμμένος: «Ο λαός είπε όχι στην πολιτική λιτότητας»

«Ο λαός αντιστάθηκε και είπε ένα μεγάλο "όχι" στην πολιτική της λιτότητας, που τον οδήγησε στην εξαθλίωση», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ο

κ. Καμμένος χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα πολύ ως ιστορική για την Ελλάδα και σημείωσε πως μπαίνει τέλος στην εποχή της μεταπολίτευσης, καθώς μπαίνουν στο περιθώριο οι παλιές πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες συστρατεύτηκαν απέναντι από τον ελληνικό λαό.

Παράλληλα, ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ, έκανε λόγο για «εβδομάδα τρόμου» για τον ελληνικό λαό και δήλωσε πως «οι συνθήκες ήταν πρωτοφανείς για μία πολιτισμένη χώρα της ΕΕ».

«Οι τράπεζες έκλεισαν με προτροπή της αντιπολίτευσης. Οι πολίτες το βράδυ της Παρασκευής απειλήθηκαν ότι οι καταθέσεις θα κουρευτούν», ωστόσο, «ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται δεν τρομοκρατείται», ανέφερε.

«Πλέον η κρίση είναι ανθρωπιστική, δεν είναι οικονομική. Αυτό που ζητούσαν είναι ένα έντιμο έθνος να γονατίσει και να προσκυνήσει» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Πηγή zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα