Καμμένος: Διαψεύδει σενάρια για αποχώρηση από την Κυβέρνηση

Τέλος στα σενάρια περί πιθανής αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την ελληνική κυβέρνηση με αφορμή τις εξελίξεις στο «Σκοπιανό», έβαλε ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από τη συνεδρίαση των κομματικών οργάνων.

«Κάναμε μια έντιμη συμφωνία με την κυβέρνηση και θα την υπηρετήσουμε μέχρι τέλους», είπε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας: «Θεωρούμε ότι

οι εξελίξεις στην οικονομία, η έξοδος από τα μνημόνια, οι υποθέσεις της κάθαρσης της διαφθοράς, προχωρούν με καλούς ρυθμούς και ο ελληνικός λαός θα το αντιληφθεί».

Ο υπουργός Άμυνας εξέφρασε, παράλληλα, την εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, υπογραμμίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ επιμένουν στη θέση για μη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της πΓΔΜ.

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την άποψη ότι οι διαπραγματεύσεις δεν θα έχουν προχωρήσει τόσο μέχρι τον Ιούλιο που είναι προγραμματισμένη η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, καθώς εκτίμησε ότι η πΓΔΜ δεν θα προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές στο Σύνταγμά της.

Αναφορικά με τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ στο συλλαλητήριο για την ονομασία της πΓΔΜ, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι τα μέλη του κόμματός του, ως ανεξάρτητοι πολίτες, είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν. Ο ίδιος, πάντως, όπως είπε, θα είναι εκτός Ελλάδος εκείνη την ημέρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα