Δύσκολο αλλά όχι... ακατόρθωτο

Με πάθος και με την ίδια βελτίωση θέλει να δώσει συνέχεια η Νέα Σαλαμίνα στον αγώνα της Τρίτης με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η Νέα Σαλαμίνα που βρίσκει έστω και καθυστερημένα τα... πόδια της, θα δώσει ότι έχει και δεν έχει στην πρωτεύουσα το βράδυ της Τρίτης για να φύγει με βαθμολογικό κέρδος.

Οι "ερυθρόλευκοι" που μετά τα τελευταία αποτελέσματα πήραν τα πάνω τους, θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους

ρυθμούς απέναντι στην επίσης πολύ βελτιωμένη Ομόνοια αν και όλοι αντιλαμβάνονται τη δυσκολία που θα έχει το παιχνίδι στο ΓΣΠ, θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο για βαθμό ή βαθμούς. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν πρέπει να φοβηθούν, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να μην έχει στη διάθεση του τον φευγάτο Μανογιάν, τους Κούσουλο και Μπριτζίτο.

Η διακοπή λόγω εκλογών λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα της Αμμοχώστου, η αισιοδοξία επέστρεψε ξανά, το ίδιο και ο κόσμος της ομάδας, που θέλει να βάλει και αυτός το λιθαράκι του για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Αν και η προπώληση για τους Σαλαμιναίους δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, εντούτοις στην ομάδα είναι σίγουροι ότι υπάρχουν και αυτοί της τελευταίας στιγμής που θα αγοράσουν το εισιτήριο του από το γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα