Καλοκαιρινό Σ/Κ: Δείτε πότε πέφτουν οι θερμοκρασίες

Στα παράλια και στην πρωτεύουσα θα έχει ηλιοφάνεια το Σάββατο, ενώ την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία σε όλες τις πόλεις θα είναι ψυχρότερη.

Λευκωσία

Στην πρωτεύουσα, το Σάββατο θα έχει σχεδόν ηλιοφάνεια, με υψηλότερη θερμοκρασία τους 29 βαθμούς με βορειοδυτικούς ανέμους στα 11 μποφόρ και τη νύχτα ο καιρός θα είναι εν μέρει έως σχεδόν νεφελώδης, με χαμηλότερη θερμοκρασία τους 14 και δυτικούς προς βορειοδυτικούς ανέμους

στα 15 μποφόρ. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι ψυχρότερος, με χαμηλότερη θερμοκρασία τους 21 βαθμούς κελσίου και δυτικούς ανέμους μέχρι 24 μποφόρ. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με χαμηλότερη θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς με βόρειους προς βορειοδυτικούς ανέμους στους 11 μποφόρ.

Λεμεσός

Το Σάββατο θα έχει ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία στους 27 βαθμούς και νοτιοδυτικούς ανέμους στα 15 μποφόρ. Το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς, με δυτικούς προς βορειοδυτικούς ανέμους στα 20 μποφόρ. Την Κυριακή, ψυχρότερος θα είναι ο καιρός ,με υψηλότερη θερμοκρασίας στους 22 και βορειοδυτικούς ανέμους στα 20 μποφόρ και τη νύχτα θα είναι κυρίως αίθριος με δυτικούς προς νοτιοδυτικούς ανέμους στα 9 μποφόρ.

Λάρνακα

Η θερμοκρασία το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ανέλθει στους 27 με βόρειο άνεμο στα 11 μποφόρ και τη νύχτα στους 16, με δυτικούς ανέμους στους 7 μποφόρ. Την Κυριακή θα έχει ηλιοφάνεια, με υψηλότερη θερμοκρασία στους 23 κατά τη διάρκεια της ημέρας, με δυτικούς προς βορειοδυτικούς στους 18 μποφόρ. Το βράδυ θα είναι κυρίως αίθριος, με χαμηλότερη θερμοκρασία στους 12, με δυτικούς και νοτιοδυτικούς ανέμους στα 9 μποφόρ.

Πάφος

Σχεδόν ηλιοφάνεια θα έχει το Σάββατο, με υψηλότερη θερμοκρασία στους 26 βαθμούς, με δυτικούς ανέμους στα 13 μποφόρ, ενώ τη νύχτα η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 και ο καιρός θα είναι εν μέρει έως σχεδόν νεφελώδης με βορειοδυτικούς ανέμους στα 22 μποφόρ. Την Κυριακή η θερμοκρασία θα είναι ψυχρότερη, με την υψηλότερη στους 20 βαθμούς και βορειοδυτικούς ανέμους στα 33 μποφόρ. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με χαμηλότερη θερμοκρασία στους 11 βαθμούς και δυτικούς ανέμους στα 15 μποφόρ.

Αμμόχωστος

Το Σάββατο η υψηλότερη θερμοκρασία θα είναι 27 βαθμοί με ηλιοφάνεια και νοτιοδυτικούς ανέμους στα 9 μποφόρ. Τη νύχτα ο καιρός θα είναι εν μέρει έως σχεδόν νεφελώδης, με άνεμο στους 9 μποφόρ. Τη Κυριακή η θερμοκρασία θα είναι ψυχρότερη, με την υψηλότερη στους 22 βαθμούς κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας, με βορειοδυτικούς ανέμους στα 20 μποφόρ. Τη νύχτα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με χαμηλότερη θερμοκρασία στους 11 και δυτικούς προς νοτιοδυτικούς ανέμους στα 9 μποφόρ.

Την ερχόμενη εβδομάδα, χαμηλές θα συνεχίσουν να είναι η θερμοκρασίες στα παράλια και στο εσωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα