Καλοκαίρι μέχρι Παρασκευή και μετά βροχές!

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Το απόγευµα θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα

θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ για το Σάββατο και την Κυριακή αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα