Τρεις λόγοι που ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο δεν πρέπει να ελπίζει

Σημερινό δημοσίευμα στο Βέλγιο κάνει αναφορά στους λόγους που ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο δεν πρέπει να ελπίζει και πολλά απέναντι στην Άντερλεχτ για το μεταξύ τους παιχνίδι της Πέμπτης. "Οι ελπίδες του είναι λίγες", αναφέρουν οι Βέλγοι.

Από το 1963 ο ΑΠΟΕΛ είναι ενεργό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάνει εντυπώσεις και το 2011/12 το σωματείο πέρασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Γίνεται αναφορά στο παιχνίδι με τη Λυών ενώ και στα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ΑΠΟΕΛ

απέναντι σε Βέλγους

Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε έξι παιχνίδια απέναντι σε Βελγικές ομάδες με αρνητική προϊστορία. Σε έξι παιχνίδια μετρά πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Το 1969 σε δυο παιχνίδια με την Λίρς, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε δυο ήττες με συνολικό σκορ 11-1. Το 2000-01 κόντρα στη Λίρς γνώρισε ακόμα δυο ήττες με συνολικό σκορ 3-0. Το 2013-14 ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε την πρώτη του ισοπαλία κόντρα σε Βέλγους. Στο πρώτο παιχνίδι εξήλθε ισόπαλος 1-1, ωστόσο έχασε στο ΓΣΠ με 1-2. Στην Κύπρο η Άντερλεχτ μετρά μόνο προκρίσεις απέναντι σε Ομόνοια (δυο φορές), Ανόρθωση και ΑΕΛ.

Η τιμωρία του Πιέρου

Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός σκόραρε συνολικά 22 φορές (τα 5 στην Ευρώπη). Μετά την κόκκινη με την Μπιλμπάο είναι τιμωρημένος για αύριο τη νύκτα. Αυτό είναι ένα πλήγμα για τον ΑΠΟΕΛ και τον Τόμας Κρίστιανσεν που έχει εναλλακτικές με Μπαράλ και Ντε Καμάργκο.

Από το 1963 ο ΑΠΟΕΛ είναι ενεργό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάνει εντυπώσεις και το 2011/12 το σωματείο πέρασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα