Καλό τεστ πριν από το επίσημο

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Η Εθνική μας ομάδα νίκησε 3-1 το Καζακστάν και πλέον βλέπει τον αγώνα με την Εσθονία

Νικηφόρο ήταν το φιλικό τεστ της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών χθες στο Αντ. Παπαδόπουλος με αντίπαλο το Καζακστάν. Με τέρματα των Μυτίδη, Κατελάρη και Χριστοφή η Εθνική μας ομάδα νίκησε με 3-1, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση στην επανάληψη της αναμέτρησης.

Οι διεθνείς μας έδειξαν

ότι βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, ικανοποιώντας τον Ομοσπονδιακό προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου, ο οποίος σαφώς έχει βγάλει ξεκάθαρα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών ενόψει του επίσημου αγώνα με την Εσθονία το Σάββατο, στις 19:00 στο ΓΣΠ.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου ξεκίνησε τον αγώνα με τον Παναγή κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα τον Στυλιανού και αριστερά τον Αλεξάνδρου. Στο κέντρο της άμυνας οι Σιέλης και Κατελάρης. Στη μεσαία γραμμή δυο αμυντικά χαφ οι Αρτυματάς και Λαμπάν. Σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Κάστανος. Δεξιά στη μεσαία γραμμή ο Χαραλαμπίδης και αριστερά ο Μακρής. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης.

Η πρώτη προσπάθεια δημιουργίας ευκαιρίας σημειώθηκε στο 7', όταν ο Στυλιανού προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Μυτίδη, όμως, αμυντικός του Καζακστάν την απομάκρυνε έξω. Η ομάδα του Καζακστάν από την αρχή του αγώνα είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Εθνική μας απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 13' με σουτ του Μυτίδη.

Στο 29' η υπεροχή των φιλοξενουμένων μετατράπηκε σε τέρμα με σκόρερ τον Νουσερμπάγιεφ. Η ομάδα του Καζακστάν ήταν καλύτερη στο α' ημίχρονο με την Εθνική μας ομάδα να δημιουργεί δυο - τρεις καλές στιγμές χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να πετύχει τέρμα. Έτσι η Εθνική μας πήγε στα αποδυτήρια, ευρισκόμενη πίσω στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη η εικόνα των διεθνών άλλαξε προς το καλύτερο. Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο η Εθνική μας ισοφάρισε στο 55' με τον Μυτίδη και επτά λεπτά αργότερα με τον Κατελάρη πήραμε προβάδισμα στο σκορ. Η ανατροπή του αποτελέσματος ανέβασε κατά πολύ την ψυχολογία των διεθνών μας και στο 67' ο Χριστοφή πέτυχε το 3-1.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Στυλιανού (77' Παναγιώτου), Σιέλης, Αλεξάνδρου, Κατελάρης, Λαμπάν (57' Μαργκάσα), Κάστανος (68' Κυριάκου), Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης (57' Χριστοφή), Μακρής, Μυτίδης (68' Αβραάμ).

Keywords
Τυχαία Θέματα