Καιρός έως Κυριακή: Βροχές αλλά και άνοδος θερμοκρασίας!

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Το απόγευµα, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια

και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια, αλλά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα υπάρχουν αυξηµένες νεφώσεις, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσουν χιόνια.

Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, αυξηµένες κατά διαστήµατα νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσουν χιόνια.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα