Καινούργιου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της

Η ξανθιά παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Τα Χριστούγεννα είχε κάνει το γύρω του διαδικτύου μία φωτογραφία που απεικόνιζε την Κατερίνα Καινούργιου να είναι μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Το συγκεκριμένο

συμβάν είχε γίνει μετά το χωρισμό τους.

«Ήταν μια συγκεκριμένη φωτογραφία που κρατούσα ένα περιοδικό, στο αεροδρόμιο και δίπλα μου καθόταν ο Βασίλης. Ουσιαστικά, τη φωτογραφία αυτή τράβηξε συνεπιβάτης μου στο αεροπλάνο που ταξίδευα. Μπορεί πράγματι να θέλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου. Αυτό όμως αφορά μόνο εμένα. Θα ήταν πολύ κουτό να βγω να πω «δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Βασίλη», γιατί μπορεί όλο αυτό να στραβώσει ξαφνικά. Αν βγω πάλι και πω «δεν ισχύει ότι προσπαθούσαμε να είμαστε ξανά μαζί», το θεωρώ εξίσου κουτό, γιατί με έχουν δει δημόσια με αυτόν τον άνθρωπο. Προτιμώ λοιπόν, στην παρούσα φάση της ζωής μου να μη μιλήσω καθόλου γι αυτό το θέμα μέχρι να έχω να ανακοινώσω κάτι επίσημα. Προφανώς και αυτή η δεύτερη ευκαιρία υφίσταται, αφού μας είδατε μαζί».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μένει ξανά μόνη της και ότι η μοναξιά είναι κάτι που τη φοβάται. «Με φοβίζει η μοναξιά, δεν την αντέχω. Θέλω να περιποιούμαι τον σύντροφό μου και να κοιμόμαστε τα βράδια αγκαλιά. Δηλώνω σχεσάκιας (…) Βιάστηκα να δηλώσω ότι ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής μου, παρουσίασα την εικόνα μιας γυναίκας που ήταν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας και ξαφνικά βρέθηκα μόνη, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα