Ισχυρό προβάδισμα σε Απόλλων, δύσκολα σε ΑΠΟΕΛ

Με δυο αγώνες συνεχίστηκε σήμερα η προημιτελική φάση του κυπέλλου Κόκα Κόλα. Ο Απόλλωνας κέρδισε την ΑΕΛ με 2-0 και πήρε ισχυρό προβάδισμα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ εξήλθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη και έβαλε δύσκολα στον εαυτό του.

Απόλλων - ΑΕΛ 2-0

Ο Απόλλωνας με δυο εξαιρετικά γκολ πήρε προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού και

με βάση την εικόνα των δυο ομάδων, δύσκολα θα… «αλλάξει χέρια» το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ είχε σαν στόχο να μην χάσει, όμως εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Από την άλλη η ΑΕΛ έδειχνε να κρατά εύκολα το μηδέν, όμως όπως είπε και ο Πάμπος Χριστοδούλου η εμπειρία και η εξυπνάδα βοήθησαν τον Απόλλωνα να πάρει τη νίκη με 2-0 και να είναι το μεγάλο φαβορί…

ΑΠΟΕΛ - Άρης 1-1

Η αδυναμία να κερδίσει τον Άρη, είτε λόγω αποπροσανατολισμού ενόψει Ομόνοιας, είτε λόγω πολλών αλλαγών, έβαλε δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ ενόψει του επαναληπτικού σε μια εβδομάδα. Πλέον η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αμφισβητείται αρκετά έντονα, ωστόσο οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πάνε στο Τσίρειο και να πάρουν την πρόκριση. Βέβαια, αυτό που προέχει για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια είναι το ντέρμπι αιωνίων το προσεχές Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα