Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Διγενής Ορόκλινης

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Διγενής Ορόκλινης κατά της Cytavision, για την απόφαση της να μην αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα Κυπέλλου με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά βλέπουμε την αδικία να χτυπά πισώπλατα τους "μικρούς". Και ενώ προσεγγίσαμε και εμείς τη Cytavision για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Διγενής - Ανόρθωση, τα golden

boys της Cytavision μας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για κανένα. Προφανώς να τα σπατάλησαν στους παχουλούς μισθούς τους. Ξαφνικά βρέθηκαν χρήματα για τα δικαιώματα του Ολυμπιακός - Αποελ την τελευταία στιγμή. Οι αρμόδιοι του κράτους ας διαρωτηθούν για το πώς η Cytavision μοιράζει ανεξέλεγκτα χρήματα στις ομάδες. Μεγάλο το θράσος σας. Ο φίλαθλος κόσμος ας τους κρίνει. Ρόδα είναι και γυρίζει κύριοι της Cytavision. .Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο μας, ο οποίος είναι πιστός στις υποχρεώσεις του και τον ευχαριστούμε για αυτό, να είναι παρών αύριο στις 15:00 στο ΓΣΖ για το ιστορικό παιχνίδι που δίνει η ομάδα μας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση.Τα καλυτέρα έρχονται . .

Keywords
Τυχαία Θέματα