H Emirates διορίζει νέο Country Manager για την Κύπρο

Η Emirates ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων, τόπων και οικονομιών, έχει διορίσει την κα Asma Al Rahma ως Country Manager για την Κύπρο. Η κα Al Rahma θα αναλάβει τη θέση μετά από τρία χρόνια ως Country Manager για την αεροπορική εταιρεία στο Ομάν.

Στο νέο της ρόλο, η κα Al Rahma θα διευθύνει μια ομάδα

20 ατόμων και θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Emirates εντός της Κύπρου διασφαλίζοντας ότι η Emirates παραμένει η ιδανική επιλογή αεροπορικής εταιρείας για ταξίδια στο Ντουμπάι και άλλους ανατολικούς προορισμούς, όπως την Κίνα, την Ινδία, τις Μαλδίβες, το Μαυρίκιο, τις Σεϋχέλλες και την Αυστραλία.

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα της Emirates στη Κύπρο και το ευρύτερο κυπριακό ταξιδιωτικό εμπόριο στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτής της συναρπαστικής αγοράς. Έχοντας εργαστεί για την Emirates για πάνω από τρία χρόνια, είμαι βέβαιη ότι η εμπειρία μου θα αποδειχθεί ένα πραγματικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση μας εδώ» είπε η κα Al Rahma.

Απόφοιτος από το Commercial Management Outstation Programme των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, o πρώτος της διορισμός ήταν στο Κουβέιτ ως Emirates Sales Manager. Τον Οκτώβριο του 2011 διορίστηκε Country Manager στο Ομάν μέχρι τον Νοέμβριο του 2014.

Aεροσκάφος της Emirates προσγειώνεται δύο φορές την ημέρα στη Λάρνακα ολόκληρο το χρόνο: το πρωί το Α330-200, προσφέροντας First, Business και Economy Class καθίσματα φτάνει από το Ντουμπάι. Το απόγευμα, η Emirates λειτουργεί μια πτήση από τη Μάλτα με τελικό προορισμό της να είναι το Ντουμπάι μετά από μια σύντομη στάση στη Λάρνακα.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η κα Asma Al Rahma ως Country Manager για την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα