Κ. Δημητρίου: "Το σερί κάποτε θα έσπαζε" (ηχητικό)

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην ΑΕΚ η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου Κυριάκος Δημητρίου.

«Η ισοπαλία μας άφησε γλυκόπικρη γεύση. Μείναμε στην κορυφή και από την άλλη δεν κερδίσαμε που ήταν ο μοναδικός μας στόχος. Μείναμε στην ισοπαλία και βεβαίως ήταν ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Τομάς. Πέραν από το αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο πλην αφού χάνουμε για καιρό ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή.

Περιμένουμε τις εξειδικευμένες εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Τομάς και ακολούθως θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι ο τραυματισμός του Τομάς επηρέασε την απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν αποτελεί καμία δικαιολογία.
«Εκ των υστέρων η αποχώρηση του Τομας επηρέασε την απόδοση μας, αλλά δεν είναι καμία δικαιολογία. Μας βοήθησε πολύ ότι απαντήσαμε άμεσα στο γκολ του ΑΠΟΕΛ»

Για το σερί που σταμάτησε
«Το σερί κάποτε θα έσπαζε. Δεν θα μπορούσαμε να πάμε με το απόλυτο. Παραμένουμε στην κορυφή και έχουμε νέο ντέρμπι με την ΑΕΛ και εκεί επικεντρωνόμαστε. Η ΑΕΛ προέρχεται από ένα ανέλπιστο αποτέλεσμα με την ΑΕΖ και την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη αντίπαλο. Μέσα στην «Αρενα» θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την καυτή ατμόσφαιρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα