Ισοπαλία με χαμόγελα για Ερμή

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» μεταξύ Ερμή-ΑΕΛ, αποτέλεσμα που ευνοεί τον Ερμή, ο οποίος τερμάτισε 2ος στο β΄ γκρουπ και θα πάρει, όπως και η πρώτη ΑΕΛ το μπόνους της ΚΟΠ.

Η ΑΕΛ παρατάχθηκε με ενδεκάδα σχεδόν αμιγώς κυπριακή (ένας μόνο ξένος

άρχισε το παιχνίδι).
Ο πρώτος σκόρερ του Ερμή Κεϊτά ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο 40΄ με το 13ο τέρμα του. Ο νεαρός Βασιλείου έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 77΄.
Ερμής: Παναγόπουλος, Λατόρε, Κεϊτά, Γουίκς, Σίργκι, Χριστοφή, Βασιλόγιαννης, Γκονζάλες, Φραγκέσκου, Λίλλης, Ντε Πίνα.
ΑΕΛ: Γεωργίου, Σταύρου, Μαύρου, Γερολέμου, Ελευθερίου, Στεπάνοβιτς, Α. Κυριάκου, Κ. Κυριάκου, Φράγκος, Βασιλείου, Νεοφύτου.
------------------------
Έχανε 3-0, κέρδισε 4-3 ο Άρης τη Δόξα
Την ανατροπή της χρονιάς έκανε στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Άρης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» κέρδισε 4-3 τη Δόξα στο Τσίρειο, αφού βρέθηκε να χάνει 3-0 στο ημίχρονο!.. Με αντεπίθεση διαρκείας, όμως, πέτυχε τέσσερα γκολ στο τελευταίο ημίωρο για να πάρει τη νίκη σε ένα ούτως ή άλλως αδιάφορο αγώνα.
Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 29΄ με γκολ του Φοφανά. Ο ίδιος παίκτης στο 42΄ σημείωσε και δεύτερο γκολ, ενώ πριν από το ημίχρονο (44΄) έγινε το 0-3 από τον Δημητρίου.

Στην επανάληψη ο Άρης αντέδρασε και πέτυχε την ολική ανατροπή. Στο 61΄ μείωσε με τον Μαραγκουδάκη. Λίγα λεπτά αργότερα, (67΄) οι γηπεδούχοι μείωσαν περαιτέρω με πέναλτι του Χαραλάμπους, στο οποίο υπέπεσε ο Δημητρίου που έκανε χέρι, ενώ ισοφάρισαν στο 75’ με τον Κύπρου. Την ολική ανατροπή ολοκλήρωσε στο 88΄ ο Πρεντέσκου.

ΑΡΗΣ: Λοΐζου (75΄ Στεφάνου), Κύπρου, Θεοφίλου, Χρ. Χαραλάμπους, Χριστοφόρου, Ιερείδης, Μαλεκκίδης, Αντωνίου (46΄ Μαραγκουδάκης), Μπονιφέις, Παχίπης (69΄ Πρεντέσκου), Α. Χαραλάμπους
ΔΟΞΑ: Ευσταθίου (65΄ Μορφής), Παουλίνιο (46΄ Ξενοφώντος), Δημητρίου, Περέιρα, Ρεδόνδο, Εμάνουελ, Γουίλσον, Στυλιανού, Φοφανά (46΄ Χριστοδούλου), Ενινφούλ, Μυρθιανός

Keywords
Τυχαία Θέματα