Πίσω στο κόμμα του ο Ζαχαρίας Κουλίας

Πίσω στο κόμμα που τον ανέδειξε, το ΔΗΚΟ, επιστρέφει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ανεξάρτητος εδώ και καιρό βουλευτής, Ζαχαρίας Κουλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα εδώ και μερικές εβδομάδες ο βουλευτής, γέννημα θρέμμα του ΔΗΚΟ είναι σε διαβουλεύσεις με τον Πρόεδρο του κόμματος και έχει αποδεκτή πρόταση για επιστροφή.

Μάλιστα ο κ. Κουλίας μίλησε στο Σίγμα επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο του όλες τις πληροφορίες.

«Δεν μετακινούμε

από τις θέσεις μου και οι θέσεις μου είναι σαφείς.

Από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατή η συνεργασία του ενδιάμεσου χώρου, παραμένω στις θέσεις μου που είναι ελευθερία – δικαιοσύνη – δημοκρατία, που υποστήριξαν ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος, ο Σπύρος Κυπριανού και ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Το ΔΗΚΟ με Πρόεδρο τον Νικόλα Παπαδόπουλο καλύπτουν αυτές τις θέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή αυτή φαίνεται όμως να προκαλεί τριγμούς εντός του ΔΗΚΟ. Όντως, αν και από το κόμμα τίποτα δεν λέγεται επίσημα, καταγράφονται ήδη σε επίπεδο επαρχιακής Αμμοχώστου, επαρχία εκλογής του κ. Κουλία, φυγόκεντρες δυνάμεις με πολλά στελέχη να αντιδρούν είτε παρασκηνιακά είτε ακόμη και δημοσίως.

Κάτι που αναμένεται να ενταθεί αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ζαχαρία Κουλία που αναμένεται πολύ σύντομα.

Παρά ταύτα κύκλοι προσκείμενοι στην ηγεσία του ΔΗΚΟ δήλωσαν στο Σίγμα ότι οι αντιδράσεις δεν έχουν υπόβαθρο γιατί η απόφαση αυτή είναι πλήρως ταυτισμένη με την απόφαση των συλλογικών οργάνων για την επιστροφή των διαγραφέντων στελεχών, επί Προεδρίας Μάριου Κάρογιαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα