Ιντιακέθ: "Μένουν 180 λεπτά για τα πλέι οφ..." (vid&pics)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιντιακέθ δήλωσε ότι δεν φοβούνται το αυριανό παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς και ότι το περίμενουν με ανυπομονησία. "Μένουβ 180 λεπτά για τα πλέι φο, αύριο είναι τα πρώτα 90 και είμαστε έτοιμοι να τα παλέψουμε", δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Οι τοποθετήσεις του Ιντιακέθ:

«Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ανυπομονούμε για το παιχνίδι, θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Για να τα καταφέρουμε πρέπει

να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε τις δυσκολίες που θα έχουμε. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε, να δώσουμε το 100% από το πρώτο λεπτό. Η προσοχή μας είναι απόλυτα στο αυριανό παιχνίδι. Είμαστε στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε ο κόσμος να υποστηρίξει τους παίκτες μας. Μένουν 180 λεπτά για τα πλέι οφ, αύριο είναι τα 90 και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, λίγο-πολύ έχω καταλήξει στο πλάνο της ομάδας. Έχουμε ακόμα μια προπόνηση και μετά από αυτήν θα καταλήξω».

Για το αν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του: «Για μένα είναι αλλά εγώ ποτέ δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου. Με νοιάζει συνολικά η ομάδα σαν σύλλογος, σαν διοίκηση και σαν κόσμος».

Για το αν έχει αυξηθεί η πίεση μετά την Σπαρτάκ: «Δεν νομίζω ότι ταιριάζει πολύ η πίεση. Καλύτερη λέξη η ανυπομονησία, για να βρεθούμε στους ομίλους. Είναι μεγάλη ευκαιρία σε όλους και απομένει ένα τελευταίο εμπόδιο. Ξέρουμε όμως και τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας για να τις ξεπεράσουμε».

«Δεν φοβόμαστε το παιχνίδι. Ξέρουμε την ποιότητα της Σλόβαν και πρέπει να παίξουμε καλά. Είναι καλή ομάδα και παίζει στρωτό ποδόσφαιρο. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητας μας μπορούμε για θετικό αποτέλεσμα».

class="inline_iframe">

Keywords
Τυχαία Θέματα