Uefa Futsal Cup: Νίκη με ανατροπή για ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε έπειτα από ανατροπή την AFM Futsal Maniacs με 9-7 και άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το Preliminary Round του UEFA Futsal Cup. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΑΠΟΕΛ και πολυτιμότερος του αγώνα αναδείχθηκε ο Nene, ο οποίος πέτυχε πέντε τέρματα. Δυο γκολ σημείωσε ο Χριστοδούλου και

από ένα οι Carrasco και Λακούφης. Αύριο στο ίδιο γήπεδο, στο FFA Technical Center Academy η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Δανίας, την JB Futsal Gentofte (15:00 ώρα Κύπρου).

Η ομάδα μας έδειξε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ότι είναι καλύτερη από την πρωταθλήτρια Ελβετίας. Ακόμα και όταν η τύχη γύρισε την πλάτη στους ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου και η AFM προηγήθηκε με 4-1. Ο ΑΠΟΕΛ δεν επηρεάστηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά από την αρνητική και άδικη εξέλιξη του αγώνα, επέστεψε δυναμικά και πήρε τη σημαντική νίκη.

Στο 6ο λεπτό του αγώνα οι Ελβετοί προηγήθηκαν. Ο ΑΠΟΕΛ πίεσε για την ισοφάριση και έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να το πετύχει. Εντούτοις, η AFM κέρδισε πέναλτι και διπλασιάσε τα τέρματα της. Η ομάδα μας επέλεξε να αγωνιστεί με flying goalkeeper για να κερδίσει χώρους στην επίθεση, αλλά δέχθηκε και τρίτο τέρμα από την αντίπαλη εστία. Η τακτική δεν διαφοροποιήθηκε και ο Χριστοδούλου απάντησε άμεσα σε 3-1, ωστόσο στην αμέσως επόμενη φάση οι Ελβετοί σκόραραν και πάλι από την περιοχή τους για το 4-1.

Η ομάδα μας δεν τα παράτησε, διατήρησε την τακτική με flying goalkeeper και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, επιβραβεύτηκε με τρία απανωτά τέρματα από τον Nene.

Στην ανάπαυλα η ομάδα ξεκουράστηκε και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο απ' εκεί που έμεινε. Οι σκόρερ του πρώτου ημιχρόνου, οι Χριστοδούλου και Nene έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα από μια και δυο φορές αντίστοιχα και έδωσαν στον ΑΠΟΕΛ μαξιλαράκι τριών τερμάτων.

Οι Ελβετοί προσπάθησαν να αντιδράσουν. Αρχικά μείωσαν σε 7-5 και ακολούθως επέλεξαν να αγωνιστούν με flying goalkeeper ώστε να συνεχίσουν την αντεπίθεση τους. Η ομάδα μας δεν το επέτρεψε και με δυο μακρινά σουτ των Carrasco και Λακούφη σε διάστημα 30 δευτερολέπτων, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 9-5. Ο ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης δέχθηκε δυο τέρματα και τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 9-7.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Ευριπίδου, Χριστοδούλου, Leo, Carrasco, Ομήρου (Nene, Στυλιανού, Λακούφης, Περικλέους)

Πηγή: apoel.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα