Ινιέστα: «Να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα»

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Αντρές Ινιέστα, που οδεύει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα».

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, οδεύει προς το τέλος του ισχύοντος συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα και δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει μόλις 13 φορές στη φετινή La Liga, έχει αρχίσει έντονη φημολογία για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Ισπανός άσος

έσπευσε να ξεδιαλύνει το τοπίο όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του, δηλώνοντας μεν πιστός στους «μπλαουγκράνα», αφήνοντας δε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του σε περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και την ομάδα. Αυτή τη στιγμή έχω τη δύναμη, το κίνητρο και τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσω να αποδίδω το καλύτερο δυνατό τα επόμενα χρόνια. Δεν έχω καμία αμφιβολία επ' αυτού. Παράλληλα, υπάρχουν κάποιες συνθήκες που με κάνουν να σκέφτομαι διάφορα.

Εξαρτάται και από την εξέλιξη της σεζόν, την προσφορά της ομάδας, αλλά και από το πώς βλέπουμε τα πράγματα αμφότεροι. Έχω συμβόλαιο και είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι μία σπουδαία σεζόν για εμάς. Η ευχή μου είναι ίδια και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Αυτή ήταν η ευχή μου από 12 ετών. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν πιθανότητες για κάτι διαφορετικό», επισήμανε ο Ινιέστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα