Ικανοποίηση DP World Limassol για την 1η μέρα στο λιμάνι

Ικανοποιημένη από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της που αφορούν τη διαχείριση του τερματικού πολλαπλών χρήσεων (γενικού φορτίου - επιβατικής κίνησης) του λιμανιού της Λεμεσού, δηλώνει, με ανακοίνωσή της, η ανάδοχος εταιρεία DP World Limassol.

Ο Γενικός Διευθυντής εταιρείας, Charles Meaby, αναφέρει πως "οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και το τερματικό λειτουργεί πολύ καλά. Η ομάδα της DP World Limassol

δουλεύει πολύ σκληρά για να διασφαλίσει ότι αυτή η μεταβατική περίοδος προχωρεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά για τους πελάτες μας".

"Είμαστε όλοι προσηλωμένοι στο να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία και να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες όσο ποτέ άλλοτε" δηλώνει ο κ. Meaby, προσθέτοντας πως η ομάδα έχει αντεπεξέλθει επάξια στην πρόκληση.

Διαμηνύει ακόμη πως στόχος είναι " να δημιουργήσουμε το μέλλον του κυπριακού εμπορίου και να κάνουμε το εμπόριο πιο απλό, ασφαλέστερο και με λιγότερο κόστος, ενώ έχουμε ήδη ξεπεράσει ένα σημαντικό ορόσημο στην προσπάθεια ανάδειξης του τερματικού σε βιώσιμη υποδομή προς όφελος της κυπριακής οικονομίας".

Τέλος, ο ΓΔ της εταιρείας ευχαριστεί την Κυβέρνηση, την Αρχή Λιμένων Κύπρου, τους πελάτες της και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για την στήριξη και τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου, προσβλέποντας "στο συνεχές κτίσιμο επιτυχημένων σχέσεων, καθώς θα προχωράμε μπροστά μαζί".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη η ταλαιπωρία στο λιμάνι Λεμεσού

Keywords
Τυχαία Θέματα