Ιδιάκεθ: «Αρχίζουμε μια νέα περιπέτεια» (video)

Το πρώτο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι δίνει αύριο η ΑΕΚ με τον Ιμάνολ Ιδιάκεθ να παραθέτει συνέντευξη Τύπου την καθιερωμένη πριν από τέτοια παιχνίδια.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο νέο οδοιπορικό της ΑΕΚ που αρχίζει με αντίπαλο την Λίνκολν ομάδα από το Γιβραλτάρ ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως θέλει η φετινή πορεία να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Αναλυτικά δήλωσε:

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Αρχίζουμε το νέο μας ταξίδι στην Ευρώπη

με φιλοδοξίες. Είναι μια νέα περιπέτεια τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Μας συναρπάζει το ενδεχόμενο να πάμε πιο μακριά την φετινή σεζόν σε σχέση με πέρσι στην Ευρώπη».

Για τις απουσίες είπε: «Εκτός πλάνων είναι οι Μουρίγιο, Τρουγιόλς και Ακοράν, ενώ ο Μοϊσόφ είναι αμφίβολος».

Για τον αγώνα με την Λίνκολν δήλωσε: «Η πρόκριση θα κριθεί στα δύο παιχνίδια. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε νίκη με καθαρό σκορ».

Για την δυναμικότητα του αντιπάλου απάντησε: «Είναι δύσκολο να έχεις πληροφορίες για τον πρώτο αντίπαλο στην Ευρώπη γιατί υπάρχουν μεταγραφές και αλλάζουν τα ρόστερ. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και διαθέτει Ισπανούς ποδοσφαιριστές. Επίσης γνωρίζουμε ότι χθες άλλη ομάδα από Γιβραλτάρ η Europa κέρδισε εκτός έδρας. Άρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για το πρώτο Ευρωπαϊκό στην Αρένα δήλωσε: «Είναι σημαντικό για εμάς το ότι το πρώτο παιχνίδι στο Αρένα. Είναι καλό και για τον κόσμο και αύριο πρέπει να είναι ωραία μέρα και ελπίζω να το απολαύσουν».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που έπονται κράτησε χαμηλούς τόνους: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας και όχι σε μεταγραφές. Αν βρει κάτι καλό ο τεχνικός διευθυντής θα το δεχθούμε εάν όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα».

Παράλληλα απάντησε και για τους Γκαρίδο και Ορτίθ τονίζοντας: «Έμειναν έξω απλώς γι’ αυτό τον γύρο. Επέλεξα τους πιο έτοιμους παίκτες και γι’ αυτό έμειναν εκτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα