Ιδιάκεθ: "Από μία εφεύρεση του διαιτητή..." (video)

"Αυτή η ομάδα πιστεύει στην ανατροπή και θέλουμε το ίδιο να πιστέψει και ο κόσμος", δήλωσε ο Ιδιάκεθ παρά την ήττα της ΑΕΚ στη Τσεχία με 3-1 από τη Βικτόρια Πλζεν, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά του στο ανύπαρκτο φάουλ της Πλζεν, στημένο από το οποίο ήρθε και το 1-1.

Οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιδιάκεθ

"Ήταν ένα από τα πιο περίεργα παιχνίδια στην καριέρα μου. Κάναμε τα πάντα και στο τέλος καταφέραμε να χάσουμε. Το 1-1 ήρθε σε μία φάση που δεν είχαμε καθόλου

πίεση, αλλά με μία εφεύρεση του διαιτητή. Στο τέλος δεν υπήρχε πρόθεση από το Λαμπάν. Θα κάνουμε τα πάντα να το πιστέψουμε και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Εμείς σκοράραμε ένα γκολ και είχαμε τις ευκαιρίες και για άλλα αλλά δεν το καταφέραμε. Αυτή η ομάδα πιστεύει στην ανατροπή και θέλουμε το ίδιο να πιστέψει και ο κόσμος την ερχόμενη εβδομάδα και να έρθει στην ΑΕΚ Αρένα. Έχουμε καλή ομάδα πιστεύω σε αυτούς, γι' αυτό και έχω ελπίδες για τον επαναληπτικό. Πρέπει να είμαστε σωστοί και σε άμυνα και σε επίθεση, όσο δύσκολο και να είναι να προσπαθήσουμε για την ανατροπή".

>

Keywords
Τυχαία Θέματα