Φανούριος: "Είμαστε ο Απόλλωνας και δεν φοβόμαστε"

Δηλώσεις στην Cytavision έκανε ο Φανούριου Κωνσταντίνου μετά τη σημαντική νίκη του Απόλλωνα σε βάρος της Μίντιλαντ.

Αναλυτικά

"Δεν αγωνιζόμαστε μόνοι μας, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες. Πληρώσαμε τα νεκρά διαστήματα αφού με τέτοια ομάδα δεν επιτρέπεται. Ευτυχώς κερδίσαμε και έχουμε πίστη. Είμαστε ο Απόλλωνας και δεν φοβόμαστε. Ίσως σημαίνει πολλά αυτό το γκολ.

Θα πάμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Είδαμε πως ο αντίπαλος δεν είναι άτρωτος και θα πάμε να σκοράρουμε κι εμείς εκεί. Ήμασταν καλύτεροι στα πρώτα 25 λεπτά, στην πρώτη ευκαιρία σκόραραν κι άλλαξαν τη ροή του αγώνα και η ομάδα απογοητεύτικε. Το ίδιο και πιο μετά στο 2-1 που έγινε 2-2. Αν μας το έλεγαν στην αρχή δεν θα το παίρναμε το σκορ όμως η νίκη είναι νίκη στην Ευρώπη. Μας βολεύτει και η ισοπαλία στη χειρότερη όμως δεν πάμε για αυτή, πάμε να κερδίσουμε".

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τη Δανία από τον κόσμο: "Υπάρχει από αρκετούς μεμονομένα. Θα δούμε από αύριο. Είτε με την επίσημη αποστολή της ομάδας, είτε αν συμπληρωθεί κάποιος αριθμός να ταξιδέψουν οργανωμένα. Για την ώρα δεν υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη, είναι η επίσημη εκδρομή της ομάδας. Αρκετές εκατοντάδες έχουν προγραμματίσει μόνοι τους την μετάβαση τους στη Δανία".

Keywords
Τυχαία Θέματα