Ιατρικά με Μπάρτσελόνα ο Γκουντογκάν

Το επιτελείο της Μπάρτσα εξέτασε τον Ιλκάι Γκουντογκάν στο Μόναχο, κάτι που προφανώς έχει γίνει με την άδεια της Ντόρτμουντ.

Με την αποχώρηση του Τσάβι δημιουργείται ένα κενό στη μεσαία γραμμή. Αυτό προφανώς έχει κληθεί να το καλύψει σε πρώτη φάση ο Ράκιτιτς, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μία μεταγραφή, ώστε να γεμίσει το κέντρο. Η Μπαρτσελόνα έδειξε ότι έχει ξεκάθαρο το προς τα που σκοπεύει να κινηθεί: προς τον Ιλκάι Γκουντογκάν.

Στη Βαρκελώνη ο Τύπος αποκάλυψε ότι ήδη οι Καταλανοί έχουν κάνει την κίνηση τους, που προφανώς έχει και το ΟΚ της Ντόρτμουντ.

Από το ιατρικό επιτελείο της Μπάρτσα ταξίδεψαν στο Μόναχο, όπου εξέτασαν οι ίδιοι τον μέσο της Μπορούσια στην κλινική του τέως γιατρού της Μπάγερν, Χανς Μίλερ-Βόλφαρτ.

Η αλήθεια είναι ότι η λύση Γκουντογκάν είχε προκριθεί δύο χρόνια νωρίτερα από τον Αντονι Θουμπιθαρέτα, αλλά είχε μπει στο συρτάρι εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του. Το πρόβλημα στη μέση τον κράτησε κοντά στον ένα χρόνο εκτός και τώρα οι Καταλανοί θέλησαν να διαπιστώσουν ότι όλα είναι καλά, που μάλλον είναι.

Τώρα, εφόσον δοθεί το ΟΚ από τους γιατρούς, οι Καταλανοί δεν θα μπορούν να κινηθούν για τον παίκτη πριν από τον Γενάρη, όταν και λήγει η απαγόρευση μεταγραφών που τους έχει επιβληθεί. Οπότε ή θα κινηθούν κάτω από το τραπέζι, συμφωνώντας με τη Ντόρτμουντ να τον αγοράσουν τον Γενάρη ή θα περιμένουν έως τον Ιούνιο, όταν και λήγει το συμβόλαιο του. Πάντως μοιάζει απίθανο το δεύτερο σενάριο, το να μην πάρει χρήματα δηλαδή η νυν ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα