Η βροχή ματαίωσε την συναυλία της Λάρα Φαμπιάν

Στην Αθήνα βρέθηκε η Βελγίδα ερμηνεύτρια Λάρα Φαμπιάν για μία και μοναδική συναυλία. Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν είχε το ίδιο πρόγραμμα κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, χθες βράδυ, για να βγει στη σκηνή η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, άνοιξαν οι ουρανοί και ξέσπασε μία μπόρα που κράτησε για περισσότερο από μισή ώρα, πλημμυρίζοντας το Κεντρικό Γήπεδο Τένις του ΟΑΚΑ.

Οι θεατές άνοιξαν

ομπρέλες και προσπάθησαν να μείνουν στις θέσεις τους, η βροχή, όμως, ήταν τόσο δυνατή που τους ανάγκασε να βρουν προστασία στα υπόστεγα του γυμναστηρίου.

Πρώτα άδειασε η αρένα που ήταν και το πιο εκτεθειμένο σημείο του γηπέδου στη βροχή και στη συνέχεια και οι κερκίδες, ενώ οι τεχνικοί της διοργάνωσης έτρεχαν στη σκηνή για να προστατεύσουν τα μηχανήματα.

Πέρασαν τουλάχιστον τρία τέταρτα μέχρι οι διοργανωτές να αποφασίσουν να ακυρώσουν τη συναυλία. Σε μία οργάνωση που φάνηκε από την αρχή ότι είχε πολλά προβλήματα στην ενημέρωση των θεατών και στο να τους οδηγήσουν εγκαίρως στις θέσεις τους.

Λίγο προσωπικό για την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων θαυμαστών της Λάρα Φαμπιάν που πήγαν να απολαύσουν την μελωδική της φωνή, κακή οργάνωση και βροχή δημιούργησε το σκηνικό για μία «καταστροφική» βραδιά.

Μόνη όαση στην ταλαιπωρία όλων η πραγματικά πολύ ωραία εμφάνιση των Stereo Soul που τραγούδησαν στην αρχή με τον μοναδικό τρόπο τους.

Από τα τέλη της δεκαετίας του '80 μέχρι σήμερα, η Λάρα Φαμπιάν μετρά δεκάδες επιτυχίες, ενώ η μελωδική της φωνή γεμάτη πάθος, συναίσθημα και απίστευτη έκταση, συνεχίζει να συγκινεί εκατομμύρια μουσικόφιλους ανά τον κόσμο.

Η Φαμπιάν ερμηνεύει τα τραγούδια της σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, ενώ έχει τραγουδήσει και στα ελληνικά, μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη το «All Alone Am I» («Μην τον ρωτάς τον ουρανό»), του Μάνου Χατζιδάκι.

Η Βελγίδα ερμηνεύτρια θεωρείται μία από τις καταξιωμένες ερμηνεύτριες διεθνώς. Με καριέρα 30 χρόνων, 12 άλμπουμ στο ενεργητικό της και πάνω από 32 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε όλον τον κόσμο, είναι μια από τις πιο εμπορικές καλλιτέχνες της γενιάς της. Γεννημένη στο Βέλγιο, από Φλαμανδό πατέρα και Σισιλιάνα μητέρα, πήρε το όνομά της από την κεντρική ηρωίδα του μυθιστορήματος, «Δόκτορ Ζιβάγκο», ενώ έχει αποκτήσει και την καναδική υπηκοότητα.

Το 1991, κυκλοφόρησε από το Κεμπέκ του Καναδά, το πρώτο της άλμπουμ που είχε ως τίτλο το όνομά της και το οποίο έγινε πλατινένιο. Το 1994 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της, «Carpe Diem», το οποίο έγινε τρεις φορές πλατινένιο. Το τρίτο της άλμπουμ, «Pure» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1997, έγινε πλατινένιο σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και πούλησε πάνω από 2 εκατομμύρια στη Γαλλία.

Το 1996, η Walt Disney Studios έκανε πρόταση στη Λάρα να δανείσει τη φωνή της στον χαρακτήρα της Εσμεράλντα στη γαλλική εκδοχή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Παναγία των Παρισίων». Η Disney συμπεριέλαβε τη γαλλική εκδοχή του τραγουδιού της Φαμπιάν, «Que Dieu aide les exclus» και στο αγγλικό soundtrack της ταινίας.

Το καλοκαίρι του 1999 ηχογράφησε το πρώτο της αγγλόφωνο άλμπουμ, «Lara Fabian» στη Νέα Υόρκη και στο Σαν Φρανσίσκο.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της είναι το γαλλόφωνο «Ma Vie Dans la Tienne», κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, ενώ αυτήν την εποχή έχει ξεκινήσει να δουλεύει για το επόμενο αγγλόφωνο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει το 2017 στην Αμερική καθώς και για ένα δεύτερο άλμπουμ στα ισπανικά και πορτογαλικά.

Η Λάρα Φαμπιάν έχει να εμφανιστεί στην Ελλάδα από το 2007. Εν αναμονή για να μάθουμε εάν, πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Λάρα στην Αθήνα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα