Η Βαλένθια κοντά σε συμφωνία με τον Πραντέλι

Η Βαλένθια ψάχνει να βρει το διάδοχο του Πάκο Αγεσταράν για την τεχνική ηγεσία της και ο Τσέζαρε Πραντέλι είναι το φαβορί για ν' αναλάβει το πόστο του στην ισπανική ομάδα. Ο Αγεσταράν απολύθηκε, την περασμένη εβδομάδα, λιγότερο από έξι μήνες μετά την πρόσληψη του, εξαιτίας του άσχημου ξεκινήματος στη σεζόν, που έχει φέρει τον ισπανικό σύλλογο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο 58χρονος Ιταλός τεχνικός, που ήταν και ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας του, είναι χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο του 2014, όταν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Γαλατασαράι

και αναζητά την επιστροφή του στα γήπεδα. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ είναι στο τελικό στάδιο των επαφών για την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας με τις «νυχτερίδες».

Ο ισπανικός σύλλογος παραχώρησε 18 παίκτες στο τέλος της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων του Γερμανού κεντρικού αμυντικού, Μουσταφί, του Πορτογάλου μέσου, Αντρέ Γκόμες, και των επιθετικών Πάκο Αλκαθέρ και Αλβάρο Νεγκρέδο για συνολικά πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Αποκτήθηκαν επτά νέοι παίκτες, ανάμεσά τους ο Νάνι και ο Μανγκαλά. Ο Αγεσταράν είναι ο όγδοος προπονητής του συλλόγου από το 2012, και ο τρίτος, που έχασε τη δουλειά του κατά το τελευταίο έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα