Η θέση της Αστυνομίας των Βάσεων για τα γεγονότα στο Δασάκι

Με αφορμή τα όσα έγινα το βράδυ του Σαββάτου στο Δασάκι και στο φιλικό του Εθνικού με τον ΑΠΟΕΛ, στο οποίο οπαδοί της Ανόρθωσης βρέθηκαν στις εξέδρες και προκάλεσαν επεισόδια, ζητήσαμε τη θέση των βάσεων για τα γεγονότα.

Διαβάστε ΕΔΩ τα όσα έγινα

Ως γνωστό, την ευθύνη της Αστυνόμευσης στους αγώνες που γίνονται στο Δασάκι έχει η Αστυνομία των Βάσεων. Πηγή μας από τις Βρετανικές βάσεις

μας μετέφερε πως στον αγώνα δεν υπήρχε αστυνομία, αφού ο Εθνικός Άχνας δεν τους ενημέρωσε για το παιχνίδι.

Όπως μας επισημάνθηκε από την αστυνομία των βάσεων, σε φιλικούς αγώνες δίνει το παρών της μόνο σε περίπτωση που της ζητηθεί από τα διαγωνιζόμενα σωματεία, κάτι που δεν συνέβη στην προκειμένη περίπτωση.

Όσον αφορά τα γεγονότα, μας τονίστηκε ότι φίλοι της Ανόρθωσης μετέβησαν στο Δασάκι μετά το φιλικό που είχε η ομάδα τους με την Αλκή στην Ορμήδεια και αφού μπήκαν στις κερκίδες, προκάλεσαν επεισόδια.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία επίσημη καταγγελία τόσο από πλευράς των δύο ομάδων, Εθνικού και ΑΠΟΕΛ, όσο και από φιλάθλους που χτυπήθηκαν ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν σε περαιτέρω διερεύνηση των επεισοδίων.

Μόνο εάν υπάρξουν επίσημες καταγγελίες, μας λέχθηκε, θα είναι σε θέση η Αστυνομία των Βάσεων να αναλάβει δράση και να προχωρήσει στις απαραίτητες συλλήψεις όσων ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα