Η Συνεργατική Κεντρική Τρ. μέγας χορηγός του TROODOS MEDΙΑ

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα μέγας χορηγός του TROODOS MEDIA
Υπογραφή συμφωνίας με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους (ΑΝ.Ε.Τ.) μέσα από την προσπάθεια της να προβάλει, να αναδείξει και να προωθήσει το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Τροόδους, την ευρύτερη περιοχή Τροόδους,

τα διάφορα μνημεία, την κουλτούρα, τον πολιτισμό αλλά και τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, δημιούργησε ένα νέο τμήμα, το Τμήμα Επικοινωνίας ‘Troodos Media’.

Μέγας χορηγός του τμήματος αυτού είναι επίσημα η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα με σκοπό τη συμβολή της στην ανάπτυξη της υπαίθρου, αφού χθες Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, υπογράφθηκε συμφωνία μεταξύ της Διευθύντριας της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κοινοτήτων Περιοχής Τροόδους κας Κλέλιας Βασιλείου και του Διευθυντή Διεύθυνσης Στρατηγικής και Ανασχηματισμού της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας κ. Γιάννο Σταυρινίδη.


Το Troodos Media, το οποίο έχει δημιουργηθεί με σκοπό την κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών του βουνού, έχει ήδη αρχίσει τη λειτουργία του από τον προηγούμενο Μάρτιο, ενώ έκανε την εμφάνιση του δειλά δειλά μέσα από τη δημοσίευση της Πρώτης Εφημερίδας του Τροόδους με το χαρακτηριστικό τίτλο “Trooding: Mountain Spirit” που μετρά ήδη 3 δημοσιευμένα τεύχη τόσο σε ηλεκτρονική μορφή στα ελληνικά και στα αγγλικά, όσο και σε έντυπη μορφή στα ελληνικά. Εκτός από την εφημερίδα, το τμήμα αυτό ασχολείται με τις διάφορες εκδόσεις του Γεωπάρκου Τροόδους, ενώ μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας λειτουργεί ως κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής Τροόδους και των Μ.Μ.Ε.. Είναι ακόμη, εργαλείο προβολή και προώθησης διαφόρων εκδηλώσεων και δράσεων που πραγματοποιούνται στις κοινότητες-μέλη της ΑΝ.Ε.Τ.


Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας υπάρχει στη σελίδα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους στο Facebook, ενώ η έντυπη μορφή διανέμεται δωρεάν στους πιο κάτω χώρους:


- στις διάφορές κοινότητες-μέλη της ΑΝ.Ε.Τ.

- στη Λευκωσία μπορείτε να τη βρείτε στο περίπτερο Φιλοθέου στον Άγιο Δομέτιο και στο Science and Space Café στην οδό Κινύρας

- στη Λεμεσό στο περίπτερο Παρμαξής στην Οδό Ομονοίας προς λιμάνι

- στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους στη Γαλάτα

- στη ΣΠΕ Τροόδους και

- στα γραφεία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τροόδους στις Πλάτρες.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22-952043 ή μέσω της ιστοσελίδας http://www.anetroodos.org/.

Keywords
Τυχαία Θέματα