Η Συμμαχία, ο Ενδιάμεσος και οι βολές κατά Χριστόφια

Στην πρώτη του συνέντευξη την αμέσως επόμενη μέρα της εξαγγελίας της υποψηφιότητάς του για τις προεδρικές προχώρησε ο Γιώργος Λιλλήκας και την εκπομπή Πρωτοσέλιδο απαντώντας και στις αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας γιατί είναι ασφαλής η επιλογή της υποψηφιότητάς του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι είναι «ασφαλής επιλογή γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί η άγονη γραμμή, που επιτρέπει στην Τουρκία να συνεχίζει τις απειλές.Δεν χωρούν πειραματισμοί από ανθρώπους που απουσίαζαν από τα κοινά και τώρα στην σύνταξή τους θέλουν να αναλάβουν τις τύχες του λαού».

Ο εκ των διαφωνούντων,o Αντιπρόεδρος

της Συμμαχίας, Σίμος Αγγελίδης, τόνισε την ανάγκη από τον ενδιάμεσο να προκύψει ένας και μόνο υποψήφιος, διαφορετικά θα είναι καταστροφικό εάν δεν το πετύχουμε αυτό» υποστηρίζει ο κύριος Αγγελίδης.

«Και ελπίζω και εύχομαι να μην με υποχρεώσει ο κ.Αναστασιάδης να πω τι συζητήσαμε σε κάποιες κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαμε» επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Αυτή η δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, σε χθεσινή συνέντευξη του,προκάλεσε την έντονη δυσφορία του ΔΗ.ΚΟ με τον Αθω Αντωνιάδη να εξαπολύει δριμύτατη επίθεση κατά Δημήτρη Χριστόφια ενώ σημείωσε ότι αποτελεί ομολογία ότι έγιναν και γίνονται μυστικές διαβουλεύσεις μεταξύ Αναστασιάδη και Άντρου Κυπριανού.

Ο κ.Κυπριανού με τη συγκεκριμένη αναφορά, αποκαλύπτει και την υποκρισία του κ.Αναστασιάδη, ο οποίος άλλα λέγει δημόσια και άλλα στα παρασκήνια κατέληξε ο Αθως Αντωνιάδης.

Σε μια άλλη εξέλιξη στο Δημοκρατικό Κόμμα τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου αλλά και της Κεντρικής Επιτροπής καθίσαν στα θρανία.Σε ρόλο δασκάλων ο επικοινωνιολόγος Κώστας Παναγόπουλος αλλά και ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΔΗΚΟ Χρύσης Παντελίδης οι οποίοι θα παρουσιάσουν στα στελέχη τακτικές επικοινωνίας προκειμένου να έχουν αποτελεσματικότητα στην προεκλογική εκστρατεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα