Η Σεβίλλη έδωσε την πρωτιά στην Μπαρτσελόνα (βιντεο)

Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη δεν βρήκαν γκολ στο "Βιθέντε Καλδερόν", ένα αποτέλεσμα που ευνόησε την Μπαρτσελόνα, η οποία πέρασε πρώτη.

Το... παραδοσιακό γκολ των τελευταίων λεπτών που δίνει τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ήρθε ποτέ και η Σεβίλλη απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο "Βιθέντε Καλδερόν" και αποκαθήλωσε τους "ροχιμπλάνκος" από την κορυφή της Primera Division.

Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από την "λευκή" ισοπαλία στο "Μπαλαΐδος" κόντρα στη Θέλτα και με την Μπαρτσελόνα να έχει περάσει νικηφόρα από τη Μάλαγα, δεν είχε περιθώριο για άλλη απώλεια. Οι Σεβιγιιάνοι μετρούσαν πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά ο πήχης ανέβαινε απότομα στην ισπανική πρωτεύουσα. Ως εκ τούτου, στο 1ο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κυριάρχησε καθολικά, αν και οι παίκτες του Ντιέγο Σιμεόνε είχαν μία ελαφριά υπεροχή.

Ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε τους Λουσιάνο Βιέτο και Αντουάν Γκριεζμάν για την επίθεση και κράτησε στον πάγκο τους υπόλοιπους επιθετικούς που ερίζουν για μία θέση στην ενδεκάδα σε κάθε αγώνα. Στο 50ό λεπτό, μάλιστα, ο Γάλλος φορ είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα, τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για την Ατλέτικο, αφού ο Βιτόλο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Το παιχνίδι έγινε μονοδιάστατο, η δράση μεταφέρθηκε εξ ολοκλήρου στο γήπεδο των Ανδαλουσιάνων, αλλά ο Σέρχιο Ρίκο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μέχρι τέλους.

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γκοδίν, Λουίς, Σαούλ (76' Μαρτίνες), Γκάμπι, Φερνάντες (46' Φερέιρα Καράσκο), Κόκε, Βιέτο (80' Κορέα), Γκριεζμάν

Σεβίλλη (4-2-3-1): Ρίκο, Κόκε, Καρίσο, Ραμί, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Ενζονζί, Βιτόλο, Μπανέγα (76' Κριστόφορο), Εσκουδέρο (55' Κρον Ντέλι), Γιορέντε (71' Γκαμεϊρό)

FT - VIDEO (Liga BBVA): Atlético de Madrid 0-0 Sevilla FCFull Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, January 24, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα