"Θρίλερ" με Σα και ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ το παλεύουν για τον Ορλάντο Σα αλλά ο προπονητής της Ρέντινγκ "έμπλεξε" ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο πως η υπόθεση της μεταγραφής του Ορλάντο Σα, είναι στην κόψη του ξυραφιού για την ΑΕΚ. Διότι την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι της Ένωσης το "παλεύουν" για να κλείσουν την υπόθεση, από την Αγγλία τα μηνύματα που έρχονται μπερδεύουν όλο και περισσότερο την υπόθεση.

Έχετε διαβάσει ήδη στο Sport24

την φήμη που κυκλοφόρησε ήδη από το Σάββατο (23/1) τα μεσάνυχτα, πως ο Σα βρίσκεται σε ταξίδι για να κλείσει την μεταγραφή και όχι στην Αθήνα. Περίπου κάτι αντίστοιχο, δήλωσε ο προπονητής της Ρέντινγκ. Ο Μπράιαν Μακ Ντέρμοτ παραδέχθηκε πως έχει επικοινωνήσει με την ΑΕΚ για τον Σα. Αλλά εκτίμησε πως ο ίδιος ο παίκτης, κουβεντιάζει μ' άλλη ομάδα.

"Είμαστε σε συζητήσεις για τον Ορλάντο. Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από την Αθήνα γι αυτόν. Αλλά δεν νομίζω πως είναι αυτή η ομάδα με την οποία συζητά ο ίδιος ο παίκτης. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι να κλείσει μια συμφωνία. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει".

Στην ΑΕΚ πάντως δεν πρόκειται να παρατήσουν την προσπάθεια να κλείσουν την μεταγραφή. Θεωρούν πως οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες. Αλλά δεν εκτιμούν πως πρόκειται για χαμένη υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα