Η προσπάθεια και το EURO

Μετά τη δίκαιη νίκη επί της Βοσνίας, αποκτήσαμε στόχο, όνειρα και φιλοδοξίες. Κάποιοι μπήκαν μάλιστα στη διαδικασία σεναρίων, κάνοντας μαθηματικές πράξεις. Οι διεθνείς μας τόνιζαν ότι για να έχει αξία η νίκη επί της Βοσνίας, πρέπει να έρθει η νίκη και με την Εσθονία.

Κάτι που αν γινόταν, θα ήταν για πρώτη φορά, καθώς όταν η Εθνική μας ομάδα έδωσε δυο αγώνες σε διάστημα δυο ημερών, ποτέ δεν είχε θετικό αποτέλεσμα στον δεύτερο αγώνα.

Η ήττα από την Εσθονία μας επανάφερε στην πραγματικότητα. Ότι μετά από ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα παρουσιάζουμε μια διαφορετική εικόνα. Οι ελπίδες δεν

χάθηκαν στο Ταλίν. Πιθανότητες διάκρισης δεν αποκτάς μόνο μετά από έναν αγώνα.

Η Εθνική μας ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τη νίκη, όσο και αν προσπάθησε όλη η ομάδα. Κούραση, διπλοί αγώνες και το σημαντικότερο, ότι οι διεθνείς μας δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε διπλούς αγώνες σε διάστημα λίγων ημερών. Κανείς δεν έχει παράπονο από τους διεθνείς ούτε και από τον νέο προπονητή. Ενδεχομένως, αν κάποια πράγματα γίνονταν νωρίτερα, ίσως να ήταν διαφορετικά τα δεδομένα.

Η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ουσιαστικά τελείωσε για την Εθνική μας στο Ταλίν. Απομένουν δυο αγώνες με Ελλάδα εντός και Βέλγιο εκτός. Πλέον το μυαλό θα πρέπει να αρχίσει να βρίσκεται στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Χρόνος υπάρχει. Νέος προπονητής υπάρχει. Ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν υπάρχουν εντός και εκτός Εθνικής ομάδας. Διάθεση για προσφορά ώστε να έρθει επιτέλους μια διάκριση, επίσης υπάρχει. Χρειάζεται φυσικά να βελτιωθούν αρκετά. Πάνω από όλα νοοτροπία, πλάνο και απόλυτη στήριξη σε όλη τη διάρκεια της προκριματικής φάσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα