Η νίκη, το one touch, ο Μοντειρο και ο Βάλε (video)

Αρκετές ήταν οι ωραίες στιγμές της 18ης αγωνιστικής. Το SigmaLiveSports σας δίνει την ευκαιρία μέσα από ένα μικρό σε διάρκειας video να τις θυμηθείτε.

Καταρχήν η Αγίας Νάπα πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής κόντρα στον Ερμή. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά (έφυγε ο Κολοκούδιας, στον πάγκο καθόταν ο προπονητής των U21), κατάφερε και πέτυχε μια σπουδαία νίκη η οποία την κρατά ζωντανή στην υπόθεση παραμονής.

Τα δυο πρώτα του γκολ με την Ομόνοια πέτυχε ο Ράμος στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο το 3-0, (το πρώτο του Πορτογάλου), ήταν και το ομορφότερο. Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα συνεργάστηκαν άψογα και ο Ράμος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Λεάντρο, Κιρμ, Οικονομίδης και Ράμος. Όλοι έπαιξαν με την πρώτη πάσα.

Η ευκαιρία της αγωνιστικής μας ήρθε από το Τσίρειο στάδιο και την ΑΕΚ. Ο Μοντειρο μπροστά από την εστία της ΑΕΛ με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ Ρομέρο κατάφερε και έστειλε την μπάλα στα περιστέρια αντί στα δίκτυα.

Η απόκρουση της αγωνιστικής από το Δασάκι της Άχνας. Εθνικός και Απόλλων ήταν στο 0-0 και στο 46ο λεπτό ο Βάλε έκανε την απόκρουση τόσο του αγώνα αλλά και της αγωνιστικής. Στη συνέχεια οι γαλάζιοι κέρδισαν με 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα