Η μεγάλη προοπτική του Απόλλωνα

Δεν ήταν τόσο η νίκη στη Μολδαβία (ούτως ή άλλως θα ερχόταν), που γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, όλους στον Απόλλωνα, αλλά κυρίως η προοπτική που φαίνεται να βγάζει η ομάδα. Πέρασε δύσκολο Μάϊο και μισό Ιούνιο (απώλεια τίτλου, θέμα Πάντιτς και Σανγκόϊ), η Λεμεσιανή ομάδα, αλλά κατάφερε να βγει στον αφρό και να δείχνει έτοιμη να κολυμπήσει στα βαθιά…

Το ότι καλό άρχισε να ξαναδημιουργείται στον Απόλλωνα, φάνηκε με την πρόσληψη του Πέδρο Εμανουέλ. Ο Πορτογάλος, έπιασε αμέσως δουλειά, λες και γνώριζε χρόνια τις εστί Απόλλωνας. Κινήθηκε ταχύτατα

στο θέμα του προγραμματισμού, με την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία της διοίκησης, φέρνοντας παίχτες που γνώριζε και ότι θα ταίριαζαν στο πλάνο και τη φιλοσοφία του ενώ με τη γενικότερη παρουσία και δουλειά τους στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια, κέρδισε τους παίχτες.

Βεβαίως, από την άλλη είναι πολύ νωρίς για μεγάλα συμπεράσματα και λόγια. Η νίκη στη Μολδαβία επί ενός κατώτερου αντίπαλου δεν λέει και πολλά. Όμως, ο Απόλλωνας δείχνει σημάδια ανάκαμψης και φρεσκαρίσματος. Ξεπέρασε τις αναποδιές του Καλοκαιριού και πάει για άλλα. Ετοιμάζεται, για άλλο ένα μετεγγραφικό ντεμαράζ, με την προοπτική τριών μετεγγραφών, που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα ενώ ας μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται τα πιτς οι Μερκής, Γκίε, Τουράμ και Βασιλείου.

Την ερχόμενη Πέμπτη, ο Απόλλωνας, θα σφραγίσει την πρόκριση επί της Σαξάν και πλέον θα αρχίσει να κοιτάζει την επόμενη αντίπαλο του, που θα είναι (εκτός απροόπτου) η Τρακάϊ Λιθουανίας, μια ομάδα, που σαφώς δεν μπορεί να απειλήσει σοβαρά την ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ. Η προοπτική είναι ενώπιον του Απόλλωνα και δείχνει έτοιμος να την εκμεταλλευτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα