Η κάθε μια για…δικούς της λόγους

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και Ανόρθωση δεσπόζει των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής. Η κάθε μια ομάδα θα ψάξει μετά μανίας τη νίκη για τους δικούς της λόγους.

Η γηπεδούχος ομάδα της Ομόνοιας μετά και τα άσχημα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών (μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία κόντρα σε Νέα Σαλαμίνα, Εθνικό Άχνας και Δόξα), θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να δώσει χαρά και πάλι στον κόσμο της.

Από την άλλη η Ανόρθωση με το τρία στα τρία κόντρα (ΑΕΛ, Νέα

Σαλαμίνα και Εθνικό Άχνας), θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να περάσει από μια πολύ δύσκολη έδρα και να συνεχίσει με το απόλυτο.

Η πίεση στην Ομόνοια
Οι πράσινοι δεν έκανα και το καλύτερος τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μετά και τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα ακολούθησαν δυο άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε Εθνικό και Δόξα και πλέον το ντέρμπι αποτελεί μονόδρομος για τους πράσινους. Η αμφισβήτηση και η μουρμούρα έχει κάνει την εμφάνιση της στο Ηλίας Πούλους και η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να ανατρέψουν το κλίμα και να μπουν και πάλι σε σωστό δρόμο. Ο τεχνικός της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως ο αγώνας αυτός είναι μια ευκαιρία για τους ίδιους να αποδείξουν γιατί βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

Με την ψυχολογία η Ανόρθωση…
Καλύτερα δεν μπορούσαν να ήταν τα πράγματα στην Ανόρθωση. Η ομάδα του Αντρέ Πάους έρχεται στο ΓΣΠ έχοντας το απόλυτο αφού στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές κέρδισε κατά σειρά ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό Άχνας. Αυτό θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού για να βρεθεί και πιο κοντά στον στόχο της όπου είναι η τέταρτη σερί νίκη και η παραμονή στην κορυφή. Βέβαια κόντρα σε μια πληγωμένη Ομόνοια τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του. Στην Ανόρθωση το κλίμα είναι εξαιρετικό και όλοι στην οικογένεια της ομάδας θέλουν να δώσουν συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα