Η Ευρώπη... πρόδωσε την UEFA!

Ο Μπλάτερ άρχισε τη θητεία του και η UEFA μετρά τις... πληγές της! Βρετανικό δημοσίευμα κάνει άνω - κάτω την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Προδοσία; Η Daily Mail βάζει... φωτιά στη συμμαχία της UEFA απέναντι στη FIFA, αφού αποκαλύπτει πως 18 χώρες... επαναστάτησαν στην «εντολή» να διώξουν τον Σεπ

Μπλάτερ! Μπορεί για τη Ρωσία να το γνωρίζαμε, ωστόσο και η Ισπανία φέρεται να πήγε κόντρα στις θέσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ενώ η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως η Γαλλία διαδραμάτισε... ύποπτο ρόλο. Οι τρεις μεγάλες Ομοσπονδίας έριξαν... μαύρο στον Αλί Μπιν Αλ - Χουσεΐν και όλοι αναρωτιούνται γιατί προέβησαν σε αυτή την κίνηση!

Οι Ρώσοι είναι στο πλευρό του Μπλάτερ, με τον Πούτιν να τον έχει στηρίξει και δημόσια, ενώ Ιβηρες και Γάλλοι έχουν μεγάλο μερίδιο στις επενδύσεις στο Κατάρ! Αλλωστε, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως στήριξαν σθεναρά τις προσπάθειες των Ασιατών να πάρουν τη διοργάνωση! Ο Μπλάτερ ξεκίνησε την θητεία και ο Πρίγκιπας Αλί μαζί με τον UEFA αναλύουν τις αιτίες της... βαριάς ήττας! Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ζητήσει έκτακτη συνεδρίαση στο Βερολίνο το ερχόμενο Σάββατο και όλα δείχνουν πως θα βγουν στη φόρα οι λόγοι της «επανάστασης» των 18 χωρών!

Keywords
Τυχαία Θέματα