Η Εuropa Donna Κύπρου γιόρτασε 20 χρόνια διαδρομής

Την σημαντική διαδρομή των 20 χρόνων της γιόρτασε η Europa Donna Κύπρου, θέλοντας να ευχαριστήσει τους στενούς της συνεργάτες, φίλους και ΜΜΕ.

Σε δελτίο Τύπου που εστάλη την Πέμπτη στα ΜΜΕ αναφέρεται ότι ο Σύνδεσμος "που έχει ταυτίσει το όνομά του όσο κανείς άλλος σε θέματα καρκίνου του μαστού, έχει πρωτοστατήσει, διεκδικήσει και πετύχει πολλά για

τους ασθενείς, όπως και για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και ενημέρωση".

Σε αυτά τα 20 χρόνια, αναφέρεται, η Europa Donna παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε χιλιάδες άτομα που έχουν αποταθεί κοντά της, ζητώντας βοήθεια και στήριξη.

Κύριοι σταθμοί μεταξύ άλλων στην 20χρονη πορεία του Συνδέσμου είναι το  πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για δωρεάν μαστογραφία η ανάπτυξη και λειτουργία διαφόρων προγραμμάτων στήριξης και ευαισθητοποίησης, το εξειδικευμένο κέντρο μαστού στην Κύπρο, η διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, ημερίδων και ερευνών , η αγορά νέων υπερσύγχρονων ψηφιακών μαστογράφων και άλλα.

Στο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Europa Donna, Μαίρη Περδίου, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς, άλλους στενούς συνεργάτες και φίλους του Οργανισμού, τονίζοντας την μεγάλη στήριξη που διαχρονικά παρέχουν.

Στάθηκε ιδιαίτερα στα Ιδρυτικά Μέλη, πρώην και νυν Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Διεύθυνση και Προσωπικό, Χορηγούς, Επαγγελματίες Υγείας – Ιατρούς, Νοσηλευτές, Παραϊατρικό Προσωπικό, Υπουργείο Υγείας, Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας και άλλους Αξιωματούχους, ΜΜΕ, το Διαφημιστικό Γραφείο και άλλους που με το δικό τους τρόπο στηρίζουν τον αγώνα και τις προσπάθειες του Οργανισμού.

Στο δικό του χαιρετισμό, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μάριος Χαραλαμπίδης, αναφέρθηκε στη νέα μεγάλη εκστρατεία που ξεκινά φέτος η Europa Donna Κύπρου, η οποία αφορά στο «Δικαίωμα στην Λήθη» (“The Right to Be Forgotten”).

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εuropa Donna Κύπρου,europa Donna kyprou