Η ετήσια τελετή βράβευσης των αθλητών της ΣΚΟΛΕΥ

Σε μια όμορφη, λιτή αλλά ζεστή και ζωντανή ατμόσφαιρα, η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας τίμησε τους αθλητές και αθλήτριές της, για τις επιτυχίες τους τη χρονιά που μας πέρασε. Μια χρονιά την οποία ο πρόεδρος Λουκάς Ψημολοφίτης, την χαρακτήρισε πολύ πετυχημένη, αφού όπως ανέφερε, από τις 28 κατηγορίες αγωνισμάτων που βραβεύει η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου, η ΣΚΟΛΕΥ ανέδειξε 19 πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, 12 δευτεραθλητές και 7 τριταθλητές.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό

σκοπευτήριο και όπως και τα προηγούμενα χρόνια τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Λατσιών Παναγιώτη Κυπριανού, ενώ χορηγός για άλλη μια χρονιά ήταν η εταιρία «ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΠΑΓΩΤΑ». Η διοργάνωση συνδυάστηκε και φέτος με την κοπή της βασιλόπιτας της ΣΚΟΛΕΥ, όπου αναδείχτηκε ο τυχερός της χρονιάς και ο τυχερός αθλητής του 2015, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορά δώρα στην καθιερωμένη κλήρωση.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, ο γ. γραμματέας της ΚΟΕ, ο πρόεδρος και μέλη του δ.σ. της ΣΚΟΚ, ο αντιδήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι Λατσιών, ο πρόεδρος της ΚΟΚ &ΔΑΖ Λευκωσίας, εκπρόσωπος του Αρχηγού Αστυνομίας, καθώς και εκπρόσωποι άλλων σωματείων και οργανώσεων. Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του σωματείου συγχάρηκε τους αθλητές που με τις επιδόσεις τους ανέδειξαν τη Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας ως το «Κορυφαίο Σκοπευτικό Σωματείο» και ευχαρίστησε τις οικογένειες των αθλητών καθώς και όλους, άτομα και οργανωμένα που στηρίζουν το σωματείο και τις προσπάθειες των αθλητών. Τους αθλητές και το δ.σ. της ΣΚΟΛΕΥ συγχάρηκαν όλοι οι ομιλητές και τους ευχήθηκαν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες τη νέα χρονιά.

Εκτός από τους αθλητές και αθλήτριες, για τις παγκύπριες και διεθνείς επιτυχίες τους το 2015, βραβεύτηκαν επίσης, άτομα και οργανωμένα σύνολα για την προσφορά τους προς το σωματείο και την κυπριακή σκοποβολή. Τα «Έπαθλα του Δήμου Λατσιών», που απονέμονται σε έφηβους ή παίδες και νεάνιδες ή κορασίδες, που δεν βρίσκονται στα προγράμματα επιχορήγησης της ΣΚΟΚ, φέτος απονεμήθηκαν, στους νεαρούς αθλητές του σταθερού στόχου Στέφανο Κυπριανού και Αίαντα Πολυκάρπου και στην νεάνιδα Κάλλια Παπασωζομένου. Βραβεύτηκαν επίσης, για τις διεθνείς επιτυχίες τους, η πρωταθλήτρια στο αεροβόλο τουφέκι Μαριλένα Κωνσταντίνου (χάλκινο στους ΑΜΚΕ), οι διεθνείς αθλητές του σκητ Μενέλαος Μιχαηλίδης (χρυσό στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα) και Νικόλας Βασιλείου (αργυρό στους Πανευρωπαϊκούς και στους Παγκόσμιους Αγώνες εφήβων) και τα μέλη της εθνικής ομάδας κόμπακ Πέτρος Ιωάννου και Ηλίας Ηλία, που εξασφάλισαν το χάλκινο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες κόμπακ.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, τιμήθηκαν οι Γιώργος Καποδίστριας, Ιάκωβος Στυλιανού και Βασίλης Ραχιέρου, για την προσφορά τους, ο Κυνηγετικός Σύλλογος «ΦΤΕΛΙΑ» Γερίου και η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λευκωσίας, για τη συμβολή τους στην προώθηση και διάδοση της σκοποβολής και ο Δήμαρχος Λατσιών Παναγιώτης Κυπριανού, για την όλη προσφορά του προς το σωματείο.

Ο φετινός τυχερός της βασιλόπιτας του σωματείου (ασημένιο κωσταντινάτο) ήταν ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Αστυνομίας υπαστυνόμος Πανίκος Νικολάου, ενώ «τυχερή σκοπεύτρια» της κλήρωσης, που κέρδισε την επιχορήγηση του σωματείου, αναδείχθηκε η νεάνιδα αθλήτρια στο αεροβόλο τουφέκι Κάλλια Παπασωζομένου.

Για τις επιτυχίες του στα διάφορα πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ το 2015 βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες:

ΣΚΗΤ: Νικόλας Βασιλείου, Κωνσταντίνος Περικλέους και Μενέλαος Μιχαηλίδης

ΤΡΑΠ: Μάριος Σοφοκλέους , Γεωργία Κωνσταντινίδου, Αγαθόπουλος Πασχάλη, Άδωνης Μυλωνάς και Παύλος Κουτσόφτας

ΑΕΡ. ΤΟΥΦΕΚΙ: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Πολυκάπρου, Στέφανος Κυπριανού, Στυλιανός Γρηγορίου, Μαριλένα Κωνσταντίνου, Άρτεμις Παντελή, Ιακωβία Πιτταρά και Χριστιάνα Μοξούρη

ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ: Χρίστος Γερασίμου, Ευριπίδης Γεωργίου, Κωνσταντίνα Πρατσή και Μάριος Γεωργίου

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Σάββας Πάτσαλος, Γιάννος Νεοφύτου, Πέτρος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Ηλίας Ηλία

ΚΟΜΠΑΚ: Πέτρος Ιωάννου, Γιάννος Νεοφύτου, Ηλίας Ηλία, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Σάββας Πάτσαλος

Keywords
Τυχαία Θέματα