«Η Εθνική Κύπρου οφείλει πολλά σε εμένα»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο πρώην Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Νίκος Νιόπλιας. Ο ελλαδίτης τεχνικός, μίλησε και για τα τρία χρόνια που ήταν στην Εθνική μας ομάδα τονίζοντας ανάμεσα το ρίσκο που πήρε.

Διαβάστε ΕΔΩ όλη την συνέντευξη του:

Απόσπασμα της δήλωσης του:

«Πήγα στην Εθνική Κύπρου στην πιο δύσκολη στιγμή γιατί τελείωνε ένας αριθμός παικτών που ήταν υψηλού επιπέδου και βοήθησα πάρα πολύ να γίνει αυτή η αναδιάρθρωση

της Εθνικής ομάδας. Και μέσα σε αυτή την Εθνική ομάδα που υπάρχει οφείλει πολλά σε εμένα γιατί πήρα παίκτες από μικρές κατηγορίες και τώρα κάνουν καριέρα. Όπως ο Σωτηρίου, ο Αρτυματάς και ο Αντωνιάδης, όπως οι Χαραλάμπους και Βασιλείου στον Απόλλωνα, όπως οι Σιέλης με τον Δημητρίου. Πήρα το ρίσκο μετά από πολλά χρόνια να κάνουμε τρεις ξένους Κύπριους, τον Ντόσα Τζούνιορ, τον Βινσέντ Λαμπάντ που τώρα είναι κινητήριοι μοχλοί. Πέρασα βασικούς και αναντικατάστατους τον Χριστοφή και τον Εφραίμ. Όταν πήγα σταμάτησαν τους ζήτησα μια συνάντηση με όλους τους παλιούς καλούς παίκτες που είχαν διακρίσεις με Εθνική, όπως οι Κωνσταντνου, Οκας, Μιχαηλ, Πουρσαϊτίδης, Ηλία, Σατσάς κάναμε συνάντηση και τους είπα πως είναι καιρός για αλλαγή, οι άνθρωποι το αποδέχθηκαν και έτσι ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια, γιατί είχα πείρα από τις Εθνικές ομάδες και ήξερα πώς να χτίσω μια Εθνική και τώρα η Κύπρος έχει μια εθνική με πολύ καλό υλικό για χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα