Η επιστολή του Γκιρτζίκη για την επιστολή της FIFA!

Δείτε την επιστολή που έστειλε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στη Super League, με την οποία ενημερώνει τις ομάδες για την επιστολή - άδειασμα της FIFA στην ΕΠΟ!

Η FIFA ζήτησε από την ΕΠΟ συνάντηση παρουσία όλων των ομάδων της Super League

με φόντο τη διαιτησία. Μία απόφαση – σταθμός για τα δεδομένα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, δεδομένου ότι επί της ουσίας ζητάει να συζητηθεί το θέμα της διαιτησίας (και) με τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και όχι μόνο με την ομοσπονδία, όπως (παραδοσιακά) συνέβαινε ως τώρα!

Δείτε την επιστολή που έστειλε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στις ομάδες της Super League, με την οποία τις ενημερώνει για την επιστολή της FIFA.

Αναλυτικά αναφέρει: «Με την παρούσα επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA υπό τον κ. Κουτσοκούμνη, θα ευρίσκεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην Αθήνα, επιθυμεί να έχει συνάντηση/συζήτηση με εκπροσώπους όσων Π.Α.Ε. - μελών σας ενδιαφέρονται για το ζήτημα της δομής και διοίκησης στης διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σκοπό τη λύση όσων ζητημάτων είναι σε εκκρεμότητα.

Η συνάντηση προτείνεται να διεξαχθεί την Τρίτη 30.08.2016 και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των Π.Α.Ε. - μελών σας για την ως άνω πρόσκληση με την προτροπή να κατατεθούν, έως τη Δευτέρα 29.08.2016, εγγράφως στην Ε.Π.Ο. τα ονόματα των εκπροσώπων των Π.Α.Ε. - μελών σας, προς διευκόλυνση των οργανωτικών λεπτομερειών της συνάντησης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα φροντίσει για την επίλυση όλω των οργανωτικών λεπτομερειών της συνάντησης, η οποία εκτιμούμε πως θα εξελιχθεί σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης πάντα στο πλαίσιο των κανονισμών της FIFA που διέπουν τον συγκεκριμένο τομέα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και τη συνεργασία σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα