Κρίστιανσεν: "Πρέπει να κυριαρχήσουμε"

«Να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τόμας Κρίστιανσεν στη διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού πολύ δύσκολου επαναληπτικού με αντίπαλο την Κοπεγχάγη. Ο Δανός τεχνικός χαρακτήρισε τον αντίπαλο φαβορί και τόνισε ότι η ομάδα του σαν αουτσάιντερ πρέπει να το ανατρέψει. Υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πρόσθεσε ότι το αυριανό παιχνίδι είναι το όνειρο όλων. Στο πάνελ δίπλα από τον κ. Κρίστιανσεν ήταν ο αρχηγός Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο οποίος δήλωσε «Διψούμε όλοι το ίδιο και πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο πόσο πολύ

θέλουμε την πρόκριση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κρίστιανσεν

- Σίγουρα η Κοπεγχάγη είναι το φαβορί, έχει το προβάδισμα και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Αυτοί σαν φαβορί πρέπει να το αποδείξουν, εμείς σαν αουτσάιντερ πρέπει να το ανατρέψουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

- Πρέπει να έχουμε την κατοχή, να κυριαρχήσουμε και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Στη Δανία η ομάδα συμβιβάστηκε στην κατοχή. Να δώσουμε το 120% των δυνάμεων μας για να προκριθούμε.

- Δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αυτό το παιχνίδι είναι το όνειρο όλων, να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περάσαμε στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά το Τσάμπιονς Λίγκ είναι μεγαλύτερο επίτευγμα.

- Μου αρέσει η πίεση. Έφυγα πριν πολλά χρόνια στη Δανία. Αυτή τη φορά είμαι επαγγελματίας και θέλω να οδηγήσω την ομάδα μου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

- Τα στατιστικά αποτελούν μέρος της ιστορίας. Ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε σε βάρος των ομάδων της Δανίας, αλλά αυτοί είναι αριθμοί και δεν με ενδιαφέρουν.

- Στην καριέρα μου είναι το πιο σημαντικό. Όλοι έχουμε το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε.

- Είναι στη διάθεση μου ο Καρλάο και θα αποφασίσω αύριο.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου
- Νομίζω ότι αν πάμε και λίγο στην προϊστορία που γυρίσαμε αποτελέσματα, τα πρώτα παιχνίδια είχαν πολύ διαφορά από τα πρώτα. Πιστεύουμε και το αναμένουμε με ανυπομονησία για να γράψουμε μια νέα ιστορία.

- Το είχα δηλώσει μετά την πρόκριση μετά την Ρόζενμποργκ ότι ήταν κάτι τεράστιο για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Νομίζω αύριο είναι ακόμα πιο τεράστιο κίνητρο. Οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουν καμία σχέση με εκείνους του Γιουρόπα Λιγκ. Το γνωρίζουμε στα αποδυτήρια.

- Το πιο σημαντικό είναι η πίστη που επικρατεί στην ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Θα δώσουμε πραγματικά τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας.

- Ο κόσμος θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει τα τελευταία χρόνια. Δεν θα εκτελέσει τις οδηγίες του προπονητή, δεν θα μαρκάρει δεν θα σκοράρει. Να εστιαστούμε στην στήριξη που θα έχουμε στις δυσκολίες.

- Διψούμε όλοι το ίδιο και πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο πόσο πολύ θέλουμε την πρόκριση

Keywords
Τυχαία Θέματα