Η επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας για Μακάρειο και Primetel

Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια.

Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου των πρασίνων:

«Η προετοιμασία εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί. Προσφέρονται στους παίκτες οι καλύτερες συνθήκες και προσδοκούμε στα ανάλογα αποτελέσματα. Οφείλουν όλοι να αντιλαμβάνονται το βάρος της φανέλας που φορούν, αλλά και τις ευθύνες τους εντός και εκτός γηπέδου. Θέλουμε να είμαστε συγκρατημένοι. Αυτή τη στιγμή προετοιμαζόμαστε στην Κυπερούντα και όταν επιστρέψουμε θα έχουμε το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου

με την Ανόρθωση (19:00). Δεν έχει υπάρξει κάποια διευθέτηση εάν το φιλικό θα είναι τηλεοπτικό, δεν το αποκλείουμε πλήρως αλλά είναι κάπως απομακρυσμένο αυτό το ενδεχόμενο. Έχει διευθετηθεί και το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα στις 17 του μήνα και είμαστε σε διαδικασία για να διευθέτηση ακόμη ενός φιλικού, το οποίο θα έχει διαφορά μιας μέρας από το άλλο με στόχο να δοθεί χρόνος συμμετοχής ενός 90λέπτου σε όλους».

«Το χαρακτηριστικό του φετινού προγραμματισμού είναι ότι καταφέραμε να αποκτήσουμε παίκτες που διεκδικούσαμε αρκετό καιρό. Η φιλοσοφία του να μην συμβιβαζόμαστε και να μην υποχωρούμε, έχει αποδώσει τα αποτελέσματα που προσδοκούσαμε. Ο Λέτσιακ ήταν η πρώτη επιλογή μας για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μετά και την ολοκλήρωση αυτής της μετεγγραφή, η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια, αξιολογούμε την ομάδα μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά».

Όσον αφορά τα θέματα του Μακάρειου Σταδίου και της Primetel τόνισε ότι: «Δεν έχουμε πάρει ακόμη κάποια απάντηση στην τελευταία μας επιλογή και αναμένουμε να δούμε πως θα εξετάσει το θέμα η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων. Αν δεν υλοποιήθηκαν τα έργα που ζήτησε η Αστυνομία, το γήπεδο δεν μπορεί να αδειοδοτηθεί και θα είναι παράνομο. Με την Primetel δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, βρισκόμαστε σε συζητήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα