Η Διοίκηση του Συνεργατισμού συναντήθηκε με ΠΕΟ,ΣΕΚ & ΠΑΣΥΔΥ

Στις οικονομικές και επιχειρηματικές επιδόσεις του Συνεργατισμού και στα υφιστάμενα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης, αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας (ΣΚΤ) Νικόλας Χατζηγιάννης, κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΠΑΣΥΔΥ, τους οποίους ενημέρωσε για την πορεία του Συνεργατισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΚΤ, η συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη ύστερα από απαίτηση των συντεχνιών, έγινε λόγω των πρόσφατων δημοσιευμάτων στον Τύπο, μετά τη συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών και του Γενικού Διευθυντή της Τράπεζας στις Βρυξέλλες, αναφορικά με την πορεία αναδιάρθρωσης του Συνεργατισμού. Από πλευράς συντεχνιών συμμετείχαν ο ΓΓ της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης, ο Γ.Γ της ΣΕΚ Αντρέας Μάτσας και ο Ανώτερος Μόνιμος Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ Αντρέας Λουκά.

Οι εκπρόσωποι των συντεχνιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξέφρασαν ικανοποίηση για τη θετική πορεία και τα οικονομικά αποτελέσματα του Οργανισμού και τόνισαν την ανάγκη όπως συνεχιστεί η προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση του Συνεργατισμού εντός του συμφωνημένου πλαισίου.

Παράλληλα εκφράστηκε η προσήλωση όλων των πλευρών για τήρηση των συμφωνηθέντων στις επιμέρους Συλλογικές Συμβάσεις και στην Έκτακτη Ειδική Συμφωνία Πλαίσιο Ορισμένης Διάρκειας που συνομολογήθηκε μεταξύ της ΣΚΤ και των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΠΕΟ,ΣΕΚ και ΠΑΣΥΔΥ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα