Η δήλωση αλήθεια του Ιδιακέθ

«Κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ και γίναμε ήρωες…αν δεν κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα, θα έχουμε προβλήματα», δήλωσε σε συνέντευξή του ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιακέθ. Η συνέντευξη που έδωσε ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν πριν από τον αγώνα με τη Δόξα.

Οι πιο σημαντικές του τοποθετήσεις:

Για την ΑΕΚ: «Πάμε αρκετά καλά. Πέρσι τερματίσαμε στην

2η θέση και φέτος παλεύουμε για την πρωτιά, με την προοπτική να κερδίσουμε τον τίτλο. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες, με διπλάσιο και τριπλάσιο προϋπολογισμό από εμάς, όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ, αλλά ελπίζουμε πως μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Αν η Κύπρος ήταν βήμα μπροστά στην καριέρα του: «Στη δική μου περίπτωση ναι. Ήμουν χρόνια στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας. Είναι αλήθεια πως η τελευταία μου εμπειρία κόντρα στη Λεϊντά είχε άσχημο τέλος, αλλά τώρα είμαι στην Κύπρο, στην πρώτη κατηγορία. Για εμένα είναι μεγαλύτερη τώρα η πρόκληση και το απολαμβάνω».

«Κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ και γίναμε ήρωες. Αν δεν κερδίζαμε τον επόμενο αγώνα, θα είχαμε προβλήματα. Προσπαθώ να απολαμβάνω το παρόν και ό,τι έρθει. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα