Καρέ καρέ:Ο Μαμαλικόπουλος στο Ανώτατο-Ο άνθρωπος των 6''

Στο Ανώτατο Δικαστήριο βρέθηκαν σήμερα οι Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και Αναστάσιος Τσεχιλίδης, δυο καταδικασθέντες για τον πενταπλό φόνο της Αγίας Νάπας το 2012.

Οι δυο τους είχαν δολοφονήσει τον Φίλιππο Λουκαΐδη 33 ετών, τον Μάριο Καραολή 28 ετών, τον Γιώργο Γεωργίου 35 ετών, τον Τζιορτζιάν Καταλίν Κομάν 25 ετών και τον Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάσα 33 ετών. Και οι πέντε επέβαιναν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του Φάνου Καλοψιδιώτη.
Μαμαλικόπουλος και Τσεχιλίδης καταδικάστηκαν πέντε φορές ισόβια ο καθένας και η ποινή τους επικυρώθηκε και από το Εφετείο.

Μετά από σχετικές εξετάσεις διαπιστώθηκε

ότι ο Μαμαλικόπουλος σκότωσε τα θύματα του μέσα σε 6 δευτερόλεπτα ενώ στο σημείο τον ανέμενε για να διαφύγουν ο Τσεχιλίδης.

Μάρτιο ενώπιον Ανωτάτου

Λόγω του γεγονότος ότι ο Τσεχιλίδης υπερασπίζεται μόνος του τον εαυτό του, ζήτησε από το Ανώτατο όπως αναβάλει για 6 μήνες το αίτημα για εξέταση έφεσης στην καταδίκη τους.

Το Ανώτατο δεν έκανε αποδεχτό το αίτημα, όπως ούτε κι αυτό του Μαμαλικόπουλου για διεξαγωγή δυο ξεχωριστών υποθέσεων αφού ανέφερε ότι πρόκειται για την ίδια υπόθεση.

Ως εκ τούτου ανέβαλε την υπόθεση και νέα ημερομηνία ορίστηκε για τον ερχόμενο Μάρτιο

Keywords
Τυχαία Θέματα