«Η μπάλα είναι στον Ασίς» (ηχητικό)

Για τα δεδομένα για την συνέχιση της συνεργασίας με το Νούνο Ασίς, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, τονίζοντας ότι η μπάλα βρίσκεται στον ποδοσφαιριστή. Ακόμα μίλησε για Αντρέ Σκέμπρι, Μπρανέσκου και το παιχνίδι με ΕΝΠ.

Για το παιχνίδι με ΕΝΠ:
«Για την Ομόνοια είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για να πετύχει τον στόχο της Ευρώπης. Είναι σημαντικό να παίξει στην Ευρώπη για το πρεστίζ αλλά και το οικονομικό. Να έχουμε

την ουσία και να πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως είναι ξεκάθαρο ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την απόδοση της ομάδας μας.
Αναζητούμε την αγωνιστική σταθερότητα. Είχαμε θέσει τις τρεις νίκες σαν στόχο. Αν πάρουμε τους εξι βαθμούς θα είμαστε σε καλύτερο δρόμο. Για να καλύψουμε την διαφορά θα πρέπει να πετύχουμε νίκες.
Στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου. Θα δώσει ώθηση στο οικοδόμημα. Έχουμε ακόμα δρόμο. Είμαστε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα».

Για το αγωνιστικό και τις ανανεώσεις με Σκέμπρι, Ασίς και Μπρανέσκου:
«Φλορέσκου, Σκέμπρι και Χριστοφή χάνουν τα παιχνίδια με ΕΝΠ και ΑΕΛ
Ο Μαργκάσα νιώθει καλύτερα και θα αξιολογηθεί η κατάσταση του τις επόμενες μέρες.
Το τελευταίο διάστημα η ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, όμως οι περισσότεροι προήλθαν από παιχνίδια ή προπονήσεις.
Είχαμε πει πως η προσπάθεια που γίνεται είναι να διατηρηθεί ο ποδοσφαιριστής στο ρόστερ. Και ο ποδοσφαιριστής θέλει. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζήτηση.
Διαπιστώνεται ότι είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας και η ομάδα έχει εκφράσει στον Μπρανέσκου την θέληση της να τον διατηρήσει. Ανήκει στην Γιουβέντους και θα δούμε
Εάν αποφασίσει να συνεχίσει τότε είναι δεδομένο ότι η Ομόνοια θέλει τον Νούνο. Είναι μια απόφαση που θα την πάρει ο ίδιος. Παίρνει τις αποφάσεις του μετά από ώριμες σκέψεις. Η μπάλα είναι πάνω του».

Keywords
Τυχαία Θέματα