Η αξία της μάρκας Hyundai συνεχίζει την ανοδική της πορεία

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα αξίας για τις διεθνείς μάρκες, Interbrand, η Hyundai Motor είναι σήμερα στη θέση 35 μεταξύ όλων των κατηγοριών, αφήνοντας πίσω άλλες τέσσερις μεγάλες μάρκες σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά.

Παρά τη δύσκολη χρονιά για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, η αξία της Hyundai Motor αυξήθηκε κατά 11,1%, φτάνοντας τα 12,55 δισεκατομμύρια

δολάρια Αμερικής και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων του πλανήτη. Επιπρόσθετα, η Hyundai ανέβηκε στην 6η θέση της κατηγορίας “Αυτοκινητοβιομηχανίες”, πάνω από άλλες καθιερωμένες μάρκες.

Η Hyundai ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα, με φιλοσοφία την προσφορά μοντέλων με χαρακτηριστικά Modern Premium. Οι πωλήσεις αναμένεται να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο με την κυκλοφορία των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων της σειράς IONIQ.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Hyundai W. Cho, εξέφρασε την ικανοποίηση του δηλώνοντας σχετικά: “Για να διατηρήσουμε τη σταθερή ανοδική μας πορεία στα χρόνια που έρχονται πρέπει να ξανασκεφτούμε τον τρόπο διαχείρισης των παραδοσιακών μοντέλων αυτοκινήτων. Με γνώμονα τη σειρά IONIQ θα διατηρήσουμε την Hyundai ψηλά ως μια από τις μεγαλύτερες σε αξία μάρκες παγκόσμια”.

Εκτείνοντας τη φήμη της μάρκας ακόμα περισσότερο, η Hyundai παρουσίασε τη νέα σειρά “Ν”, που περιλαμβάνει μοντέλα υψηλών επιδόσεων, που προσφέρουν ακόμα πιο ευχάριστη οδήγηση στους οδηγούς που επιζητούν το κάτι διαφορετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα