Η αποθέωση των πρωταθλητών Ευρώπης

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Υποδοχή ηρώων επεφύλαξαν στη Μαδρίτη οι φίλοι της Ρεάλ στους ποδοσφαιριστές

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλασσαν περίπου 30 χιλιάδες φίλοι της Ρεάλ στην αποστολή της ομάδας, που επέστρεψε τα ξημερώματα από το Μιλάνο με το τρόπαιο του Champions League. Σε μια πρωτεύουσα που ξενύχτησε, πολύς κόσμος παρέμεινε στο κέντρο για να περιμένει τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

Λίγο μετά τις 08:00 (ώρα Κύπρου), το ανοιχτό πούλμαν της αποστολής παρέλασε στους κεντρικούς

δρόμους της πόλης, φτάνοντας μέχρι την πλατεία «Θιμπέλες», που αποτελεί παραδοσιακά το επίκεντρο των πανηγυρισμών των τίτλων της Ρεάλ.
Οι παίκτες έδειχναν παρά την κούρασή τους να το απολαμβάνουν τραβώντας φωτογραφίες, τραγουδώντας με τον κόσμο και χορεύοντας στα συνθήματά τους. Ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος ήταν σε πρώτο πλάνο με τη μεγάλη κούπα, ενώ ήταν κι εκείνος που ανέλαβε να ντύσει το άγαλμα της Κυβέλης με μια σημαία της Ρεάλ.

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν όλη τη μέρα. Μετά την απαραίτητη ξεκούραση, το βράδυ η αποστολή επισκέφτηκε το δημαρχείο της Μαδρίτης, ενώ εν συνεχεία οδηγήθηκε στο «Μπερναμπέου», όπου έγινε η φιέστα με τους φίλους της ομάδας.

Θριαμβολογίες στη Μαδρίτη, κράξιμο στην Καταλωνία
Διχασμένος ο ισπανικός Τύπος μετά τον χθεσινό τελικό. Από τη μια, θριαμβολογίες από τους Μαδριλένους και από την άλλη αιχμές για τύχη και εύνοια από τους Καταλανούς. Πιο μετριοπαθή στάση κρατούν οι διεθνείς τίτλοι. Δείτε τα πρωτοσέλιδα των κορυφαίων αθλητικών εφημερίδων:

Marca: «Δόξα ατέλειωτη. Έντεκα τίτλοι! Τα γκολ του Ράμος και του Καράσκο έστειλαν τον τελικό στα πέναλτι. Ο Χουανφράν αστόχησε και ο Κριστιάνο ευστόχησε στα κρίσιμα πέναλτι».
As: «Το ενδέκατο! Η Ρεάλ κατέκτησε το Champions League ξανά με πολύ σκληρό τρόπο απέναντι στην Ατλέτικο».
El Mundo Deportivo: «Υπέρτατη τιμωρία. Η Ρεάλ κατέκτησε το ενδέκατο στα πέναλτι. Προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ του Ράμος. Ο Χουανφράν αστόχησε στο καθοριστικό πέναλτι για μια Ατλέτικο που δεν άξιζε να χάσει».
Sport: «Η μέγιστη τιμωρία. Η Ρεάλ κατέκτησε στη διαδικασία των πέναλτι το ενδέκατο σε έναν από τους πιο άδικους τελικούς όλων των εποχών. Ο Ράμος πέτυχε γκολ οφσάιντ και ο Γκριζμάν αστόχησε σε πέναλτι».
A Bola: «Ο Ρονάλντο με τα χρυσά παπούτσια! Πέτυχε το καθοριστικό πέναλτι που χάρισε στη Ρεάλ το ενδέκατο κι έγινε ο πρώτος Πορτογάλος που κατακτά τρεις φορές τον τίτλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα