Νεα Σαλαμίνα: Πάει για ακόμη έξι προσθήκες

Δεν βιάζονται και δεν πρόκειται να πάρουν κανένα ρίσκο στη Νέα Σαλαμίνα, όσον αφορά τον προγραμματισμό. Ο Μάκης Παπαϊωάννου με την ομάδα του προχωρούν με αργά και σταθερά βήματα, ούτως ώστε να αποφύγουν τα οποιαδήποτε λάθη που ενδεχομένως στοιχίσουν στη νέα χρονιά. Η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων" ήταν αυτή του 29χρονου Σάββα Τσαμπούρη, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες, ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκύψουν νέες ανακοινώσεις, με

τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με παίκτες που τους ενδιαφέρουν.


Υπενθυμίζουμε ότι στο ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας παραμένουν αρκετοί βασικοί (Παύλου, Πεδρίτο, Γιάννης Σκοπελίτης,Τζούριουριτς, Ντίμιταρ Μακρίεφ, Τσινκουίνι, Τσίνα, Φούσκο και Χριστοφή), ενώ άλλοι τρεις, οι Λεμέσιος, Μιχαήλ και Γιάννης Κούσουλος, επέκτειναν τη συνεργασία τους.
Οι ανανεώσεις των πιο πάνω ποδοσφαιριστών ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την ομάδα της Αμμοχώστου, το κατάφερε και διατηρώντας σχεδόν το 1/3 του υπάρχοντος ρόστερ, παίκτες που έχουν δεθεί μεταξύ τους από την περυσινή σεζόν, είναι ό,τι καλύτερο.
Όπως πληροφορούμαστε, η Νέα Σαλαμίνα θα προχωρήσει σε άλλες έξι μετεγγραφές που θα ενισχύσουν όλες τις γραμμές, ενώ παρά την επέκταση του συμβολαίου στον Μιχαήλ, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν και τερματοφύλακα που θα πλαισιώνει τον νεαρό Κύπριο.

Στην αναζήτηση οικονομικών πόρων
Ως γνωστό, στη Νέα Σαλαμίνα αυτή την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση οικονομικών πόρων, προκειμένου να μπορέσουν ν’ ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις, σε διακανονισμούς με ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από το ρόστερ, αλλά και για τα κριτήρια Ιουνίου. Υπενθυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να τρέξουν και με τις οφειλές του πρώην τεχνικού Για Ντε Γιόνγκε, οι οποίες φτάνουν στις 15 χιλιάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα