Η απάντηση της Αλληλεγγύης για το ζήτημα αποχώρησης μελών

Με ανακοίνωση το Κίνημα Αλληλεγγύης απαντάει στο δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας χθες από την εφημερίδα «Πολίτης» στο οποίο αναφερόταν ότι έγινε αποχώρηση 126 μελών από το Κίνημα. Στην ανακοίνωση το Κίνημα Αλληλεγγύης αποσαφηνίζει ποια ήταν η εμπλοκή των ατόμων που αποχώρησαν ενώ διαψεύδει ότι πρόκειται για 126, σημειώνοντας ότι είναι 21 πρόσωπα τελικά.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

«Συνεχίζοντας οι αντιφωνητές του απερχόμενου Προέδρου τη μαύρη προπαγάνδα

τους, «αποκάλυψαν» νέα λίστα ατόμων που φεύγουν από την Αλληλεγγύη για να στηρίξουν την υποψηφιότητα Αναστασιάδη. Έτσι στη περιβόητη λίστα των 126 που τελικά έγιναν 21 άτομα των οποίων η μόνη τους εμπλοκή στο Κίνημα ήταν η συμμετοχή τους στην εκλογή κεντρικής ηγεσίας, η περισπούδαστη φυλλάδα και οι υποβολείς της προσθέτουν νέα λίστα με 100 άτομα.

Το Κίνημα με δύο χρόνια ζωής απέδειξε ότι δεν ιδρύθηκε για να υπηρετήσει πρόσωπα ή να επωφεληθεί από τα λάφυρα εξουσίας αλλά για να υπηρετήσει αρχές και αξίες και ιδεώδη. Το Κίνημα, από της ίδρυσής του, έχει κρατήσει αποστάσεις από κάθε νοσηρή νοοτροπία νεποτισμού, παραγοντισμού, και διαφθοράς που καλλιέργησαν και καλλιεργούν οι κυβερνώντες.

Ως Κίνημα αρχών έχουν συνταχθεί στην καθολική προσπάθεια ανακοπής των κυβερνώντων από την καταστροφική πορεία που οδήγησαν τον τόπο και αγωνιζόμαστε ανιδιοτελώς για το μέλλον της πατρίδας μας.

O κίτρινος τύπος μπορεί να συνεχίσει να καταμετρά εκατοντάδες προβάτων που επιστρέφουν στο μαντρί, με την διαφορά ότι τα πρόβατα που καταμετρά είναι ελευθέρας βοσκής, περιφερόμενα πέριξ της εξουσίας, κι εμείς στο Κίνημα μας δεν έχουμε ούτε πρόβατα ούτε ασπόνδυλους γυμνοσάλιαγκες. Να τα χιλιάσει.
Βεβαίως και στην νέα λίστα μόνο 9 άτομα διετέλεσαν μέλη της Αλληλεγγύης και διεφώνησαν όχι γιατί στήριζαν Αναστασιάδη αλλά γιατί επέμεναν σε υποψηφιότητα Θεοχάρους. Τους υπόλοιπους ούτε τους ξέρουμε ούτε γνωρίζουμε αν είναι υπαρκτά πρόσωπα. Άτομο δε που αναφέρεται στην λίστα παρέστη χθες βράδυ στην συγκέντρωση της Αλληλεγγύης στο Τραχώνι και προέδρευε της εκδήλωσης ενώ άλλο άτομο δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία σχέση με τους ραδιούργους τούτους.

Ελπίζουμε ότι η χθεσινή δημοσκοπική πανηγυρική εκλογή Αναστασιάδη, που θέτει σε σκληρή δοκιμασία την σοβαρότητα του ΡΙΚ, θα συνετίσει τουλάχιστον κάποιους για να σταματήσει αυτός ο πολιτικός κανιβαλισμός που δεν τιμά τον πολιτικό πολιτισμό όσων δεν βλέπουν τους πολίτες ως πρόβατων βοσκών πρωτοβοσκών των εκατόν προβάτων.

Η Αλληλεγγύη θα δώσει την Νίκη στον Νικόλα Παπαδόπουλο και για αυτό δέχεται τις πλέον άθλιες επιθέσεις από μέρους των μάγων και αρχιμαγείρων της πολιτικής ραδιουργίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα